Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Catàleg de Serveis
 

Cursos de Català

 

Connecta't al català

 

Oferim cursos des del nivell inicial (A1) fins al nivell superior (C2). Actualment, les modalitats en què es presenten són les següents:  

Cursos en línia:   

  • 100% en línia  
  • S’ofereixen tots els nivells  

Cursos semivirtuals  

  • 50% virtual i 50%en línia  
  • Nivells Inicial i Bàsics   

A causa de la situació actual de la pandèmia per covid-19, el CPNL no pot oferir cap curs presencial.Tots els cursos, doncs, seran virtuals (es fan classes, però a través de l'ordinador) o en línia (amb aprenentatge autònom i seguiment d'un tutor)   

Informació sobre la inscripció als cursos de català:  

El proper període d’inscripció serà del 13 d’abril al 16 d’abril   

 

Les matriculacions es faran des de la pàgina web: 

 

Vols fer un curs de català? | Cursos de català | Consorci per a la Normalització Lingüística - CPNL 

 

Si no es disposa d’un certificat de coneixements de català que acrediti el nivell, cal fer una prova de col·locació abans de fer la inscripció.

La prova de nivell s’ha de sol·licitar en aquest enllaç:

 

Sol·licitud de prova de col·locació | Cursos de català | Consorci per a la Normalització Lingüística - CPNL 

 

Taller d’ortografia per a catalanoparlants

(Dilluns de 15.30 a 16.30 h). Gratuït

 

Club de Lectura Fàcil per a no catalanoparlants

(Dimecres 21 d’abril a les 17 h)

 

Voluntariat per la llengua 

 

Voluntariat per la llengua

 

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. 

El VxL ofereix dues modalitats: presencial (les parelles han d'assistir al lloc de trobada que hagin acordat) i virtual (les parelles fan les trobades per mitjà d'Internet, a través de plataformes de videotrucada). 

Tant si vols participar al programa com a voluntari o voluntària o vols fer-ho com a aprenent o aprenenta, tant si tries la modalitat presencial com la virtual, has de ser major d'edat, has de disposar d’un mínim d’una hora a la setmana durant 10 setmanes i tenir ganes de parlar. 

Per participar-hi, només cal que et posis en contacte amb nosaltres. Escriu-nos a palauplegamans@cpnl.cat o truca’ns al 634 75 75 79. 

 

Assessorament

 

Assesorament

 

El Servei d’Assessorament Lingüístic és un servei gratuït de revisió de textos breus en català. 

El comerç local i la llengua catalana són elements de cohesió i proximitat en una societat multilingüe com la nostra i configuren el paisatge de la ciutat (a través de la retolació dels establiments, per exemple). Per això, en un moment en què el teixit comercial pateix especialment les circumstàncies actuals i la continuïtat d’aquest paisatge es veu amenaçada, ens posem al vostre servei per ajudar-vos a redactar les comunicacions breus que necessiteu per desenvolupar la vostra activitat.  

Si com a associació o com a comerç necessiteu ajuda per fer textos de qualitat no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Us oferim un assessorament que us garantirà una comunicació eficaç i, per tant, una millor projecció.  

Ens podeu fer arribar els textos per revisar a: palauplegamans@cpnl.cat 

  

Consorci per a la Normalització Lingüística amb la col·laboració de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. 

 

calendari Masia de Can Cortès

 calendari  Horari d’atenció telefònica: 

  • Matins: de 9 a 12 h 
  • Tardes: Dilluns i dimecres de 15 a 17 h 

 email   palauplegamans@cpnl.cat 

 ico-web   http://www.cpnl.cat

 phone    93 864 41 77 / 634 75 75 79