Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 29 de febrer
PDeCAT - Opinió del grup municipal
    |
  • Imprimeix la pàgina

Grup municipal de JxP

 

El grup municipal de PDeCAT-Demòcrates té tres representants al Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans durant el mandat 2019-2023. Aquesta representació del grup municipal és fruit dels resultats obtinguts a les eleccions municipals del 26 de maig del 2019.

 

PDeCAT-Demòcrates és un dels grups que formen part de l'oposició de l'Ajuntament.

 

En aquesta pàgina podeu consultar els escrits d'opinio que el grup municipal PDeCAT-Demòcrates publica al 'Butlletí d'Informació Municipal de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans'.

 


 

OPINIÓ PUBLICADA AL BUTLLETÍ MUNICIPAL NÚM. 33 DE DESEMBRE DE 2019

 

Junts fem més poble, junts tenim més força i junts ho farem possible! 

 

El nou Govern municipal ja camina i ja ha posat les bases pels enormes canvis que comporta el fet que Junts per Palau-solità i Plegamans formi part d’aquest nou equip de Govern que integra una majoria clara i independentista. Ja podem afirmar sense problemes que tot el que ens hem proposat serà portat a terme. I és que, per tirar endavant els projectes el que cal és el seu suport econòmic. Amb l’aprovació de les Ordenances Fiscals i els Pressupostos Municipals per a l’any 2020, ja podem dir que tenim les eines per engegar tots els canvis i millores que ens hem proposat. Gràcies a les nostres aportacions i experiència, s’ha aconseguit disposar d’uns pressupostos realistes que en cap cas el seu increment via impositiva, ha suposat l’afectació d’una forma directa a les butxaques dels nostres conciutadans. Els canvis també s’han començat a notar en la forma com contactem amb les persones i les escoltem a l’hora d’afrontar el manteniment, millores i arranjaments diversos en els espais verds i via pública. Com hem canviat a millor el Concurs dels emprenedors i hem impulsat la conexió entre empreses, demandants de feina i formació. També hem apostat pel Turisme i per treballar colze a colze amb tots els nostres comerciants, amb noves iniciatives que sí impulsen la seva activitat, com per exemple la instal·lació d’una Pista de gel, totalment sostenible, al llarg de tot el periode nadalenc, així com iniciant un gran nombre de projectes que ben aviat començaran a veure la llum. Finalment, ja hem començat a planificar la redacció d’un nou Pla local de Salut, que volem culmini amb uns serveis sanitaris millors pels nostres veïns i veïnes.

 

Per últim, us volem desitjar que passeu molt bones festes i que tingueu una immillorable entrada d’any!