Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 27 de juny
CUP - Opinió del grup municipal
    |
  • Imprimeix la pàgina

Grup municipal CUP

 

El grup municipal Candidatura d'Unitat Popular (CUP) té un representant al Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans del mandat 2015-2019. Aquesta representació del grup municipal és fruit dels resultats obtinguts a les eleccions municipals del 24 de maig del 2015.

 

La CUP és un dels grups que formen part de l'oposició de l'Ajuntament.

 

En aquesta pàgina podeu consultar els escrits d'opinió que el grup municipal CUP publica al 'Butlletí d'Informació Municipal de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans'.

 


 

OPINIÓ PUBLICADA AL BUTLLETÍ MUNICIPAL NÚM. 30 DE FEBRER 2019

  

8 DE MARÇ: VAGA FEMINISTA

 

El 8 de març se celebra la Diada Internacional de les dones treballadores, una jornada que expressa la lluita de milions de dones que no tenen res més que el seu treball com a forma de vida.

 

L'alliberament del sistema que ens ofega, ens explota i ens assassina només serà possible lluitant organitzades per posar la vida al centre i així es reivindica a la Vaga General Feminista del pròxim 8 de març. Una Vaga que tindrà, com un dels seus eixos principals, la lluita contra la feminització de la pobresa. És una vaga que va més enllà del que s’identifica com atur laboral, perquè la participació de les dones és nuclear en totes les esferes de la vida, i la vaga ha d’assolir també altres treballs i espais: el de les cures, el consum, la vida estudiantil i associativa.

 

Tenim una llarga història feminista, i un recorregut de molts 8 de març prenent el carrer, la plaça, la paraula amb el propòsit de subvertir l’ordre del món i el discurs patriarcal, racista i neoliberal. Per aquest 8 de març, ens convoquem totes, com van fer les nostres antecessores, per trencar els privilegis d’una societat patriarcal i capitalista, racista i heteronormativa.