Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 15 d'agost

Contacteu:

 • Atenció Ciutadana
  Plaça de la Vila, 1. 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel.: 93.864.80.56 (telèfon genèric de l'Ajuntament)
 • Departament de Comunicació
  Camí Reial 142, 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel: 93.864.34.95
  comunicacio@palauplegamans.cat

Seguiu-nos a les Xarxes Socials

 

 

RSS 2.0

 • Nevada 8 març 2010: pl. de l'Alzina i St. Genís de Plegamans

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans es prepara per a la baixada de temperatures

  1 de febrer de 2012

  Després del repartiment de sal al centres escolars fet dilluns, en previsió de la baixada brusca de temperatures i amb l’objectiu d’evitar els problemes que poden causar la neu o el gel, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha organitzat el servei de contingència que s’activarà en cas de nevada o gelada.

 • Escut municipal a la Sala de Plens

  L’Ajuntament es declara contrari a la pujada de l’IBI imposada pel govern de l’Estat

  31 de gener de 2012

  El Ple Municipal de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va aprovar ahir la disconformitat del consistori respecte a l’increment de l’Impost de Béns Immobles (IBI) aprovat de forma unilateral per part del govern de l’Estat el passat 21 de desembre del 2011. Ho va fer mitjançant el Reial Decret 20/2011 sobre Mesures urgents en matèria pressupostària, tributària i financera per corregir el dèficit públic.

 • Nevada 8 març 2010: Santa Maria de Palau-solità

  L’Ajuntament reparteix sal als centres escolars en previsió de la baixada important de temperatures

  31 de gener de 2012

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, en previsió de l’anunci meteorològic de baixada important de les temperatures al llarg de tota la setmana, ha repartit sacs de sal a tots els centres escolars del municipi.

 • Els peons i oficials d'obra estan arreglant voreres en mal estat

  L’Ajuntament contracta set persones a través del Projecte Impuls per fer diverses tasques

  30 de gener de 2012

  Un total de set persones (tres dones i quatre homes) estan realitzant diverses tasques després d’haver estat contractades per l’Ajuntament per un període de 6 mesos. Totes elles estan empadronades a Palau-solità i Plegamans, estan inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya, es trobaven en situació d’atur de llarga durada, havien exhaurit el subsidi i s’enfrontaven, per tant, a una situació vulnerable.

 • Imatge de la visita al gimnàs de Can Cladelles

  Ensenyament atribueix la caiguda del fals sostre de Can Cladelles a “un cúmul d’errors”

  30 de gener de 2012

  El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ja ha traslladat a l’Ajuntament i a la direcció de l’Escola Can Cladellas el resultat de l’informe que identifica la causa que va provocar la caiguda del fals sostre situat a sobre de l’escenari de la sala polivalent del centre. El succés, ocorregut el dijous 12 de gener en un espai que serveix com a gimnàs i teatre, no va causar danys personals perquè en aquell moment no hi havia ningú a sota. L’informe recull que la resta...

 • Reunió de la Comissió

  Canvi estratègic per a la modernització i la participació ciutadana

  25 de gener de 2012

  La Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) impulsarà el canvi estratègic i cultural en les administracions locals, mirant a la ciutadania, els resultats i la innovació, i promourà l’aprovació de mesures per a la reducció de la despesa en la gestió administrativa. Aquestes són algunes de les pautes d’actuació de la Comissió de Modernització, Participació Ciutadana i Qualitat que es va constituir el passat divendres 20 de gener i de la que forma part l’alcaldessa de...

 • Sota pressió, una exposició per ajudar als joves a prendre decisions

  19 de gener de 2012

  La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha organitzat Sota Pressió, una exposició adreçada a joves d’entre 14 i 16 anys que té per objectiu promoure la reflexió del jovent en relació a la seva forma de prendre decisions quan estan dins d’un grup d’iguals.

 • Espai habilitat per aparcar al costat de la Pl. de Ca l'Estruc, durant els dies de Nadal

  Els comerciants feliciten l’Ajuntament per habilitar zones d’aparcament durant els dies de Nadal

  17 de gener de 2012

  L’Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans i una quinzena de comerciants de la zona centre han enviat cartes d’agraïment a l’Ajuntament del municipi per haver habilitat dues zones d’aparcament durant els dies de les festes de Nadal amb l’objectiu de facilitar les compres a la zona centre del municipi.

 • Antena del carrer Folch i Torres

  L’Ajuntament inicia el procés d’eliminació de l’antena de telefonia del carrer Folch i Torres

  13 de gener de 2012

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha iniciat el procés per eliminar de forma definitiva l’antena de telefonia del carrer Folch i Torres, una de les grans reivindicacions del veïnat de la zona. Aquest procés s’inicia després que una sentència judicial hagi donat la raó a l’Ajuntament i obliga a l’empresa Movistar a retirar-la de l’edifici on està situada per incompliment de les normatives urbanístiques.

 • Reproductor on line

  Ràdio Palau tanca el 2011 amb prop de 2.500 oients per internet

  12 de gener de 2012

  Aquest darrer any 2011 s’ha consolidat el servei de Ràdio on Line amb prop de 2.500 oients que han connectat en directe amb la ràdio a través d’internet. El mes amb més connexions va ser el maig, amb prop de 400 oients. I especialment el dia 22, dia de les eleccions municipals, en que es van registrar prop de 140 oients en un sol dia concentrats en el programa especial entre les 20 i les 23h. Per contra, el mes amb menys connexions va ser l’agost amb tan sols una setantena. A aquestes dades...

 • Àngel Marsal, Teresa Padrós i Miquel Rovira durant la signatura de l'addenda

  L'Ajuntament i l'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans fomenten el comerç local

  29 de desembre de 2011

  L'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i el president de l’Associació de Comerciants, Àngel Marsal, han signat aquest matí l'addenda al conveni de col·laboració entre el consistori i l'entitat per a l'execució del pla d'actuació comercial del municipi.

 • L'edifici de l'Ajuntament s'ha posat en venda

  L'Ajuntament es suma a les innocentades de Vaques i Cabres

  29 de desembre de 2011

  Innocent! Innocent!
  Només valen aquestes paraules per a totes aquelles persones que ahir van creure la informació publicada a la web de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans sobre la venda i lloguer d'edificis municipals per tal d'aconseguir recursos econòmics.

 • Pas fronterer

  Vaques i Cabres fomenten les innocentades a Palau-solità i Plegamans

  28 de desembre de 2011

  Els grups de Vaques i Cabres estan celebrant els Sants Innocents fent "trapelleries" per tot el poble. Totes les seus dels partits polítics locals han aparegut amb llufes disfressades a les seves façanes, tot i que a mig matí, en alguna de les seus ja no es podia veure el ninot. També tenien el ninot la seu de la Policia Local i el Casal de la Gent Gran.

 • Can Cortés ofereix també serveis de casa rural

  L'Ajuntament posa en venda i lloguer edificis municipals per aconseguir més recursos econòmics

  28 de desembre de 2011

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha endegat noves mesures econòmiques amb l'objectiu de fomentar l'estalvi i millorar l'estat de la tresoreria municipal.

 • Foto premi Comunicació

  Ràdio Palau, al lliurament del premi Comunicació a la Federació de Ràdios Locals

  27 de desembre de 2011

  El 22 de desembre la ràdio va ser present a la cerimònia dels premis Comunicació 2011 que atorga la Generalitat de Catalunya en que la Federació de Ràdios Locals de Catalunya (FRLC) va rebre el premi en la categoria de proximitat. Ràdio Palau forma part de la Junta directiva de la FRLC a través del seu director, Eduard Garcia. El president de la FRLC, Manel Ramon, va agrair  el guardó i va reivindicat el paper de Federació en la seva tasca per la llengua, la cultura i els valors del país...

Registres del 1561 al 1575 de 1814
« Pàgina 105 »  [ 1 | ... | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | ... | 121 ]