Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 20 d'abril

Contacteu:

 • Atenció Ciutadana
  Plaça de la Vila, 1. 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel.: 93.864.80.56 (telèfon genèric de l'Ajuntament)
 • Departament de Comunicació
  Camí Reial 142, 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel: 93.864.34.95
  comunicacio@palauplegamans.cat

Seguiu-nos a les Xarxes Socials

 

 

RSS 2.0

 • S'enllesteix la primera fase de reasfaltat de carrers

  11 de febrer de 2009

  La regidoria d'Urbanisme ha culminat la primera fase de la campanya de reasfaltat que està en marxa i que s'insereix en un programa global de millora de la via pública i de la seguretat viària que està duent a terme l'Ajuntament de la vila. En concret, el concurs de reasfaltat de carrers de Palau-solità i Plegamans es va adjudicar l'any passat per un valor de 300.000€.

 • Obres de millora als centres escolars

  10 de febrer de 2009

  Els centres educatius del municipi compten amb un programa d'inversions establert amb la intenció d'assegurar un estat idoni de conservació alhora que s'hi introdueixen millores.

 • Tret de sortida al curs d'educació viària

  6 de febrer de 2009

  Aquesta setmana s'ha iniciat una nova edició del programa d'educació viària impartit per la Policia Local de Palau-solità i Plegamans. Durant cinc mesos, més de 2.500 alumnes dels diferents centres educatius del municipi rebran formació sobre diferents aspectes que tenen a veure amb la seguretat a partir dels comportaments a la via pública.

 • La telefonia copa la majoria de consultes i reclamacions de l'OMIC

  4 de febrer de 2009

  El sector de la telefonia ha acaparat durant el 2008 la majoria d'expedients que ha tramitat l'Oficina Municipal d'Informació i Defensa del Consumidor (OMIC) de Palau-solità i Plegamans. Malauradament, no és tracta d'una novetat ja que aquesta estadística es repeteix en la majoria de balanços anuals.

  Cal precisar que l'OMIC de la vila ha celebrat aquest 26 de gener de 2009 el seu primer aniversari, però la telefonia ja estava al capdamunt del rànquing en els anys anteriors a 2008, quan...

 • S'inaugura l'exposició ‘I tu de què vas?' a Palau-solità i Plegamans

  3 de febrer de 2009

  El dia 3 de febrer, a les 11 del matí, s'ha donat el tret de sortida de l'exposició ‘I tu de què vas?', que s'adreça als joves d'entre 12 a 16 anys amb la intenció de prevenir les drogopendències. La inauguració ha comptat amb la presència de l'Alcadessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla; de la regidora de Serveis Socials i Sanitat, Carme Rubí; i de la diputada adjunta de l'àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Teresa Padrós.

 • ‘Terror y miseria en el primer franquismo' entusiasma el públic palauenc

  2 de febrer de 2009

  La primera obra de la programació de 2009 que s'ha presentat al Teatre de la Vila de Palau-solità i Plegamans ha estat tot un èxit d'assistència i de valoració per part del públic. Unes 80 persones van assistir divendres 30 de gener al teatre municipal per veure ‘Terror y miseria en el primer franquismo', una representació que va durar gairebé dues hores. Al final, la claca va fer sortir fins a tres vegades als actors i actrius per saludar un públic entusiasmat. La direcció ha anat a...

 • Excursió en grup a Torre Marimon

  30 de gener de 2009

  Com cada últim divendres de mes, un bon grup de palauencs i palauenques s'han aplegat a les 10 del matí a les portes del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor per tal de fer una excursió a peu pels paratges de Palau-solità i Plegamans.

 • La Generalitat aprova la construcció del nou CAP

  28 de gener de 2009

  El Govern de la Generalitat va aprovar el 27 de gener la construcció d'un nou Centre d'Atenció Primària (CAP) que se sumarà al centre de salut ja existent a Palau-solità i Plegamans. El nou edifici tindrà una superfície construïda de 1.657m², on s'hi situaran dotze sales de consulta de medicina general, quatre sales de consulta de pediatria, una sala de consulta d'odontologia, una sala de treball d'odontologia, dues sales de consulta polivalent, una sala per a serveis socials, una àrea...

 • Bona acollida en la darrera xerrada sobre consum

  27 de gener de 2009

  Més d'una cinquantena de persones van acudir a la xerrada de consum titulada 'Drets i deures de les persones consumidores', que es va celebrar el 26 de gener a l'Auditori de Can Cortès. Maria Jesús Cayuelas va ser la tècnica de consum encarregada de dirigir i omplir de contingut la xerrada.

 • Torna l'alerta per forts vents

  26 de gener de 2009

  BAN DE L'ALCALDESSA PER EXTREMAR LES MESURES D'AUTOPROTECCIÓ DURANT ELS DIES 26 I 27 DE GENER DE 2009 DAVANT LA INFORMACIÓ METEREOLÒGICA DEL DILLUNS 26 de GENER

  Davant la informació meteorològica que preveu un nou episodi de ventades durant el transcurs d'avui i demà (dies 26 i 27 de gener), des de la Direcció General de Protecció Civil, s'ha recomanat “a tota la població prendre consciència del risc i extremar les mesures d'autoprotecció", malgrat que les previsions diuen que...

 • Els vents huracanats de dissabte només causen danys materials a la vila

  25 de gener de 2009

  Afortunadament, a Palau-solità i Plegamans no s'ha patit cap dany personal pel temporal de vent que va afectar Catalunya el dissabte 24 de gener. Tanmateix el vent sí que va causar un bon nombre de destrosses materials i molèsties com talls de llum i de telèfon.

 • Exposició i xerrada sobre els drets dels consumidors

  22 de gener de 2009

  L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) de Palau-solità i Plegamans ha organitzat una exposició que es troba instal·lada a la Sala d'Exposicions de la Masia de Can Cortès, i que es mantindrà fins al 31 de gener. Sota el títol 'Drets i deures del consumidor', la mostra vol difondre els termes legals que protegeixen als consumidors així com les obligacions a les que també hi està sotmès. L'entrada és lliure i hi ha la possibilitat de concertar visites de grups.

 • L'Ajuntament aprova 10 projectes que finançarà el Fons Estatal d'Inversió Local

  21 de gener de 2009

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va aprovar el divendres 16 de gener una llista de 10 projectes que s'han enviat al govern central per tal que doni el vistiplau i que s'han de desenvolupar amb els 2.405.978 d'euros que el Fons Estatal d'Inversió Local adjudica a la vila.

  La complexitat dels condicionants d'aquesta convocatòria de l'Estat ha comportat l'elaboració de 10 projectes relacionats amb la via pública, els serveis i els equipaments. Es tracta d'unes actuacions que permetran...

 • Premis per als donants de la Marató de Sang

  20 de gener de 2009

  Vuit de les 171 persones que el 27 de desembre van cedir part de la seva sang en la Marató de Sang, que va organitzar l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans junt amb el Banc de Teixits i Sang, han estat obsequiades amb diversos premis que s'han adjudicat mitjançant un sorteig.

  D'aquesta forma, els comerços Foto Centre i Audrey Moda i Complements, així com els restaurants Masia Julià, Cal Jesús i el Bosc Gran, han volgut col·laborar en aquesta iniciativa que va facilitar que molts...

 • Gran actuació dels grups de ball i esport al Festival d'Hivern

  19 de gener de 2009

  Els diversos grups que participen en les activitats esportives i musicals que organitza la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans van protagonitzar dissabte 17 de gener un espectacle de música i esport que va entusiasmar les més de 300 persones que van assistir com a públic a aquesta gran festa que va acollir el Pavelló d'Esports Maria Víctor.

Registres del 1966 al 1980 de 1990
« Pàgina 132 »  [ 1 | ... | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 ]