Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 16 de novembre

 

Educació i Formació

Escola Folch i Torres, aula de l´edifici d´educació infantil (Escoles Velles).Tallers i xerrades per donar suport a la tasca educativa de les famílies.

 

En aquesta pàgina es poden consultar els diversos recursos i serveis que tens al teu abast a Palau-solità i Plegamans vinculats a l'educació i la formació.

 

A la 'Guia d'oferta formativa i centres educatius' trobaràs l'oferta formativa reglada que existeix al municipi.

 

A la 'Guia de formació permanent', entre altres informacions, pots consultar els cursos i tallers que organitzen diverses entitats de la vila, ja siguin culturals, artístics, esportius, de lleure...

 

A l'enllaç 'Estudiar a Catalunya', hi trobaràs tota la informació sobre els estudis que pots fer a Catalunya i com accedir-hi.

 

Noticies d'educació i formació

RSS 2.0

 • Cloenda del curs 2018-19 del SLC

  El Servei Local de Català tanca el curs 2018-19 amb 100 matrícules

  27 de juny de 2018

  El Servei Local de Català de Palau-solità i Plegamans (SLC) del CNL marxa de vacances amb 100 matrícules durant el curs 2018-19 i onze cursos trimestrals impartits: tallers de conversa, de redacció i d’ortografia; cursos B1, B2, B3, E1; curs de català a les xarxes; i el curs en línia Parla.cat, amb nivells B1, B3, I1 i I2.

 • Campanya de sensibilització durant la Setmana sense fum 2018 a l'Espai Jove L'Escorxador

  El Banc de Bones Pràctiques incorpora dos programes de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

  25 de juny de 2018

  El Protocol d’actuació davant la suspensió d’assistència de Palau-solità i Plegamans i el programa d’apoderament i prevenció en salut jove “Saluda’t” ja formen part del Banc de Bones Pràctiques de governs locals (BBP) de la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer d’estudis autonòmics i locals. L’objectiu d’aquest Banc de Bones Pràctiques és detectar, recollir, sistematitzar i difondre experiències sobre polítiques d’interès per als municipis...

 • Presentació de projectes del PFI-PTT de comerç

  Els i les alumnes del PFI-PTT presenten els seus projectes de final de curs

  21 de juny de 2018

  L’alumnat del Programa de Formació i Inserció (PFI), en la modalitat de Pla de Transició al Treball (PTT) d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al client ha presentat els seus projectes de final de curs a l’Auditori de Can Cortès, aquest dimarts 19 de juny. Set alumnes han elaborat un projecte de creació i gestió d’una botiga, el qual és el resultat de la formació professional que han rebut al llarg d’aquest curs. L’alumnat ha presentat el logotip de l’empresa, el material...

 • Escola d'adults

  Obert el termini de preinscripció de l’Escola Municipal d’Adults

  19 de juny de 2018

  L’Escola Municipal d’Adults obre, avui, el seu període de preinscripció per al curs 2018-19. Del 19 al 28 de juny, totes les persones que vulguin gaudir de la seva oferta formativa, s’hauran d’adreçar al centre (carrer Dom Bosco, 31-33) per entregar la seva sol·licitud. La formalització de la matrícula tindrà lloc del 2 al 5 de juliol i del 4 al 13 de setembre.
   
  L’Escola Municipal d’Adults oferirà:
   
  Graduat en Educació Secundària (GES): Curs en horari de tarda, de 18...

 • Visita a les obres de l'IES Can Periquet

  Les obres de l'IES Can Periquet estaran enllestides per a l'inici del curs vinent

  18 de juny de 2018

  El nou edifici de l'institut de Can Periquet estarà enllestit a principis del curs 2018-2019, segons van confirmar dijous representants del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, en la visita que van fer a les obres d'ampliació del centre. Acompanyats de l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós; la regidora d'Educació, Carmen Cabeza; i el regidor d'Urbanisme, Miquel Rovira, van veure in-situ l'evolució del projecte.

Registres del 6 al 10 de 213
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 43 ]