Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 24 de setembre

 • Cartell Festa Major 2006

  Tots els actes de la Festa Major

  21 d'agost de 2006

  Programa de la Festa Major a Palau-solità i Plegamans 2006


  Dijous 24 d'agost


  21.00 h Inauguració de la Caseta. Vi d'honor. Actuació de Camino del Rocío.

 • Obres d'ampliació de l'IES Ramon Casas

  9 d'agost de 2006

  Properament s'iniciaran les obres d'ampliació de l'IES Ramon Casas i Carbó. De fet, el projecte inclou també obres de reforma i compta amb un pressupost d'1,3 milions d'€. En concret, l'actuació preveu set aules més que permetran fer tota l'activitat formativa al matí, com la resta d'instituts de la comarca. Pel que fa a la reforma, es preveu l'arranjament i millora d'espais que presenten deficiències. D'altra banda, les obres d'ampliació de l'escola Can Cladellas estan acomplint els...

 • Projectes de cooperació a Mali

  26 de juliol de 2006

  El conveni de col•laboració que té l'Ajuntament de Palau amb l'ONG Palau Solidari ha possibilitat tirar endavant dos projectes de cooperació molt interessants a Mali que ja estan molt avançats:

  El Projecte Carmen: construcció d'un Centre d'Acollida i Reinserció per a Mares i nens. L'edifici ja està fet i el projecte va molt avançat.

  Aquest equipament oferirà diversos tallers de formació per a les dones, un servei de guarderia i també tindrà un servei de menjador autogestionat...

 • Moment de la signatura del conveni

  Els Mossos patrullaran pels carrers de Palau el pròxim 1 de novembre

  19 de juliol de 2006

  L'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i la consellera d'Interior, Montserrat Tura, van signar el dimecres 19 de juliol un conveni de coordinació i col•laboració policial que permetrà que el pròxim 1 de novembre coincidint amb el desplegament dels Mossos d'Esquadra al Vallès Occidental també puguin patrullar i treballar als carrers de Palau-solità i Plegamans. La consellera va signar aquest mateix conveni també amb Santa Perpètua de Mogoda i Polinyà i va visitar...

 • Consells per a la vostra seguretat durant les vacances

  17 de juliol de 2006

  De cara a les vacances d'estiu, des de la Policia Local volem donar-vos una sèrie de consells que considerem especialment importants:

  Si surt de casa

  1. Asseguri's de que les portes i finestres d'accés a l'habitatge restin perfectament tancades, en especial les que donin a parts més ocultes a la vista (patis, jardins posteriors, etc).

 • Campanya d'estalvi d'aigua

  Campanya d'estalvi d'aigua ‘Cada gota compta. L'aigua és un bé escàs'

  14 de juliol de 2006

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, a través de la Regidoria de Medi Ambient, fa una crida per tal que es faci un bon ús de l'aigua, donada la situació de sequera.

 • La plaça de la Vila ha acollit els tres minuts de silenci

  L'Ajuntament de Palau fa 3 minuts de silenci com a mostra de condol i solidaritat amb les víctimes de l'accident del metro de València

  5 de juliol de 2006

  L'Ajuntament de Palau s'ha adherit a la jornada de dol que la Federació de Municipis de Catalunya ha convocat el 5 de juliol com a mostra de condol i solidaritat amb les víctimes de l'accident de metro de València, els seus familiars i amics i amb tota la ciutat de València.

  A les 12 del migdia s'han fet tres minuts de silenci a les portes del consistori, on les banderes onegen a mig pal en senyal de condol.

  A l'aturada hi han participat els treballadors i treballadores de l'Ajuntament,...

 • La Generalitat signa un conveni per a millorar l'accés de polígons a Palau a la C-59

  5 de juliol de 2006

  El secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal, el director de l'Incasol, Emili Mas, i els representants dels polígons industrials Can Bernades-Subirà (Urvasa), la Torre del Rector (Can Roca), Ca n'Oller i la Creueta, al terme de Santa Perpètua de Mogoda, i del polígon Riera de Caldes de Palau-solità i Plegamans, han signat un conveni de col•laboració per tal de portar a terme les obres que permetran millorar l'accessibilitat des de la C-59 a aquesta zona industrial. A l'acte també hi han...

 • Palau-solità i Plegamans aprova inicialment el nou POUM

  23 de juny de 2006

  El nou Pla General d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Palau es va aprovar inicialment en el ple extraordinari que va tenir lloc ahir amb els vots de l'equip de govern (PSC, ICV-EUiA i el regidor no adscrit Miguel Molina), del PP i el vot en contra d'UP-ERC i CiU. Ara restarà en exposició pública fins el pròxim 12 de setembre de 2006, dia en el qual finalitzarà el termini per a la presentació d'al•legacions. El POUM es pot consultar al web municipal (www.palauplegamans.cat) o...

 • Teresa Padrós i Casañas

  Salutació de l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans

  20 de juny de 2006

  Em plau donar-vos la benvinguda al nou Web de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Des d'aquest portal podreu conèixer la vila i establir contacte amb els serveis que us ofereix l'Ajuntament.

  Poble mil·lenari i de sòlida trajectòria històrica i cultural, Palau no vol perdre les infinites oportunitats que ens obren les noves tecnologies. Per això, aquest portal vol reflectir de manera virtual el municipi i els serveis existents.

Registres del 2621 al 2630 de 2635
« Pàgina 263 »  [ 1 | ... | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 ]