Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de febrer

 

Educació i Formació

Escola Folch i Torres, aula de l´edifici d´educació infantil (Escoles Velles).Tallers i xerrades per donar suport a la tasca educativa de les famílies.

 

En aquesta pàgina es poden consultar els diversos recursos i serveis que tens al teu abast a Palau-solità i Plegamans vinculats a l'educació i la formació.

 

A la 'Guia d'oferta formativa i centres educatius' trobaràs l'oferta formativa reglada que existeix al municipi.

 

A la 'Guia de formació permanent', entre altres informacions, pots consultar els cursos i tallers que organitzen diverses entitats de la vila, ja siguin culturals, artístics, esportius, de lleure...

 

A l'enllaç 'Estudiar a Catalunya', hi trobaràs tota la informació sobre els estudis que pots fer a Catalunya i com accedir-hi.

 

Noticies d'educació i formació

RSS 2.0

 • Alumnes de l'Escola Folch i Torres durant la primera sessió de "Fem bicing?", al maig

  L’educació viària arriba a 2.700 infants

  20 de juliol de 2018

  Durant el curs 2017-18, 2.700 nens i nenes de totes les escoles públiques del municipi i l'Escola Marinada han participat en el programa d’educació viària “Transformant la mobilitat a través de l’educació”.

 • Aula de l'Escola Bressol el Sol

  L’Ajuntament reclama més d’un milió d’euros a la Generalitat pel cofinançament de les escoles bressol

  19 de juliol de 2018

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va entrar, el 4 de juliol, una reclamació administrativa al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. El consistori demana que es faci efectiu l’import d’1.092.500 € corresponent al cofinançament de les escoles bressol del municipi des del 2014 al 2018. El regidor d’Economia, Marc Sanabria, explica els passos que seguirà el consistori, després de diverses sentències favorables d’altres municipis: “Aquest és el primer...

 • Visita a les obres de l'IES Can Periquet

  L’aportació econòmica de Serveis Educatius no cobreix tot el mobiliari de l’Institut Can Periquet

  5 de juliol de 2018

  El Consell Escolar Municipal ha reclamat, a través d’una carta, que el CES Can Periquet pugui iniciar el curs 2018-19 “dignament”
   
  El 3 de juliol, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va entrar per registre de Serveis Territorials d’Ensenyament del Vallès Occidental una carta per reclamar una dotació econòmica que permeti “que el CES Can Periquet pugui iniciar al setembre el curs 2018-19 dignament”. L’enviament d’aquesta carta va ser acordat en l’última sessió del...

 • Cloenda del curs 2018-19 del SLC

  El Servei Local de Català tanca el curs 2018-19 amb 100 matrícules

  27 de juny de 2018

  El Servei Local de Català de Palau-solità i Plegamans (SLC) del CNL marxa de vacances amb 100 matrícules durant el curs 2018-19 i onze cursos trimestrals impartits: tallers de conversa, de redacció i d’ortografia; cursos B1, B2, B3, E1; curs de català a les xarxes; i el curs en línia Parla.cat, amb nivells B1, B3, I1 i I2.

 • Campanya de sensibilització durant la Setmana sense fum 2018 a l'Espai Jove L'Escorxador

  El Banc de Bones Pràctiques incorpora dos programes de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

  25 de juny de 2018

  El Protocol d’actuació davant la suspensió d’assistència de Palau-solità i Plegamans i el programa d’apoderament i prevenció en salut jove “Saluda’t” ja formen part del Banc de Bones Pràctiques de governs locals (BBP) de la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer d’estudis autonòmics i locals. L’objectiu d’aquest Banc de Bones Pràctiques és detectar, recollir, sistematitzar i difondre experiències sobre polítiques d’interès per als municipis...

Registres del 11 al 15 de 221
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 45 ]