Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

 

Educació i Formació

Escola Folch i Torres, aula de l´edifici d´educació infantil (Escoles Velles).Tallers i xerrades per donar suport a la tasca educativa de les famílies.

 

En aquesta pàgina es poden consultar els diversos recursos i serveis que tens al teu abast a Palau-solità i Plegamans vinculats a l'educació i la formació.

 

A la 'Guia d'oferta formativa i centres educatius' trobaràs l'oferta formativa reglada que existeix al municipi.

 

A la 'Guia de formació permanent', entre altres informacions, pots consultar els cursos i tallers que organitzen diverses entitats de la vila, ja siguin culturals, artístics, esportius, de lleure...

 

A l'enllaç 'Estudiar a Catalunya', hi trobaràs tota la informació sobre els estudis que pots fer a Catalunya i com accedir-hi.

 

Noticies d'educació i formació

RSS 2.0

 • Gimcamàtica 2018

  La Gimcamàtica, on les matemàtiques són divertides

  28 de maig de 2018

  En la VI Gimcamàtica, han participat uns 400 nens i nenes de les escoles i instituts del municipi

  La pista coberta annexa del Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor ha acollit, aquest matí, 29 de maig, la sisena edició de la Gimcamàtica de Palau-solità i Plegamans. L’alumnat de 6è de primària i 1r d’ESO de les escoles i instituts del municipi han arribat amb els jocs i proves que havien elaborat a classe i que han estat els protagonistes de la jornada.

 • Imatge de grup dels alumnes reconeguts pel Servei Comunitari

  L’alumnat que ha realitzat Servei Comunitari rep un reconeixement per la seva tasca

  18 de maig de 2018

  Els i les alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Ramon Casas i Carbó han desenvolupat la seva activitat a Residencial Palau, mentre que l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Marinada ho ha fet al centre “Els meus avis” i Caritas
   
  L’Auditori de Can Cortès ha acollit, aquest dijous 17 de maig, l’acte de reconeixement a l’alumnat que ha realitzat el Servei Comunitari durant el curs escolar 2017-18. Es tracta d’un projecte de voluntariat, en el marc d’una assignatura curricular,...

 • Escola Bressol Patufet.

  Obert el període de preinscripció de les escoles bressol municipals

  2 de maig de 2018

  La presentació de sol·licituds es pot realitzar del 2 a l’11 de maig
   
  Les jornades de portes obertes tindran lloc el 3 (EB Patufet) i el 5 de maig (EB el Sol)
   
  Les dues escoles bressol municipals, Patufet i el Sol, inicien, avui, el seu període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2018-2019. Fins a l’11 de maig, es poden presentar les sol·licituds a l’escola bressol triada. El formulari, que també estarà disponible als centres, es pot descarregar i emplenar prèviament....

 • Inauguració de l'exposició dels treballs realitzats pels alumnes del batxillerat artísitic

  L’alumnat del Batxillerat d’Arts exposa les seves obres fins al 27 d’abril a Can Cortès

  18 d'abril de 2018

  La inauguració de la mostra, celebrada aquest dilluns, omple l’auditori de la masia
   
  L’alumnat de 1r i 2n del Batxillerat d’Arts de l’Institut Ramon Casas i Carbó exposa les seves obres a la Masia de Can Cortès fins al 27 d’abril. La inauguració, que va tenir lloc aquest dilluns, va comptar amb l’assistència de desenes de persones que van omplir de gom a gom l’auditori de Can Cortès.

 • 180416 crossescolar03

  Més de 200 alumnes participen en el 6è Cross escolar

  16 d'abril de 2018

  Un total de 223 alumnes, de tots els centres educatius de primària i secundària del municipi, han participat aquest diumenge del VI Cross Escolar, que enguany formava part de les activitats organitzades per commemorar els dies mundials de l’Activitat Física i de la Salut.

Registres del 11 al 15 de 213
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 43 ]