Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 22 d'octubre

 

Servei d'Igualtat

dia de la dona 2017


L'àrea d'Igualtat entre dones i homes es troba a l'edifici de Serveis Socials.

El col·lectiu jove, a més, pot accedir als serveis i accions en matèria d'Igualtat a través de l'Espai Jove l'Escorxador.

 

Existeix un ampli catàleg de recursos i ajudes per avançar cap a la igualtat efectiva.

 

Àrea d'Igualtat
Edifici de Serveis Socials
Carrer Anselm Clavé, 11.
Tel.: 93.864.30.12

Adreces electròniques: 

serranoml@palauplegamans.cat

plaigualtat@doblevia.coop

 


 

Violència masclista

 

L'àrea d'Igualtat treballa també per a l'eradicació de la violència masclista, en totes les formes en què s'expressa.

 

En casos de violència masclista, podeu acudir als serveis d'Igualtat de l'Ajuntament i, sobretot en situacions d'emergència i socors, als números de telèfon i webs:

Podeu ampliar informació sobre recursos i eines contra la violència masclista en aquest document:


 

 Noticies de Dona i Igualtat

RSS 2.0

 • Prop d'un centenar de persones s'han concentrat a la pl. de la Vila per dir prou a la violència de gènere

  Un centenar de persones es concentren a la pl. de la Vila per condemnar la violència masclista

  25 de novembre de 2015

  “La violència masclista és una xacra social que ha de desaparèixer”. Així de contundent s’ha mostrat aquest migdia l’alcaldessa i regidora d’Igualtat, Teresa Padrós, durant l’acte en què s’ha donat lectura al manifest contra la violència envers les dones que s’ha celebrat a la pl. de la Vila, i on han participar prop d’un centenar de persones.

 • Construïm una Catalunya lliure de violència masclista

  Setmana d’activitats per conscienciar contra la violència envers les dones

  19 de novembre de 2015

  Dimecres 25 es farà la lectura del manifest a la Pl. de la Vila
   
  El proper dimecres 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. “Lamentablement, sembla que dia a dia creix aquesta xacra. Només en el que portem d’any, ja tenim, a data d’avui, 48 dones mortes i no podem permetre ni una més”, afirma contundent l’alcaldessa i regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós.

 • La Sala Polivalent, plena de representants d'entitats que van acudir a la xerrada del 17 de març sobre subvencions i fiscalitat.

  Les entitats poden sol·licitar subvencions a l'Ajuntament fins al 30 de juny

  29 de maig de 2015

  El 30 de juny és la data límit per presentar sol·licituds a l'Ajuntament per a la concessió de subvencions amb la finalitat de finançar activitats o serveis que es realitzen en l'exercici 2015. L'Ajuntament ja ha publicat al web municipal les bases i el formulari per optar a la convocatòria pública d'aquestes concessions. Es poden sol·licitar també al Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

 • La Sala Polivalent, plena de representants d'entitats que van acudir a la xerrada del 17 de març sobre subvencions i fiscalitat.

  Les entitats omplen la Sala Polivalent per conèixer els canvis en subvencions i fiscalitat

  17 de març de 2015

  Un centenar de persones van acudir a la xerrada organitzada per l'Ajuntament amb l'objectiu d'explicar els canvis normatius en matèria de subvencions i de fiscalitat que afecten a les associacions sense ànim de lucre. A la xerrada, que es va celebrar dijous passat, van anar-hi representants de bona part de les entitats de la vila que dediquen el seu temps lliure i els seus esforços a donar servei als demés i en múltiples camps: atenció social, esports, educació, cultura, gent gran, joventut,...

 • Concentració del Dia Internacional de les Dones 2015.

  Concentració a la plaça de la Vila per la igualtat entre dones i homes

  6 de març de 2015

  La coresponsabilitat en les tasques domèstiques i d'atenció a la família és un dels eixos principals dels actes d'enguany
   
  Desenes de persones s'han concentrat aquest matí davant la Casa Consistorial amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i convocades per l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Ho han fet per donar suport al manifest unitari d'enguany. La reivindicació central ha estat el fet d'assolir la igualtat efectiva entre homes i dones; en tots els àmbits,...

Registres del 16 al 20 de 29
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ]