Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de setembre

 

Medi Natural i Gestió Ambiental

Paisatge agrícola

Aquesta pàgina conté informació sobre el servei de Medi Ambient, que s'encarrega de la gestió ambiental municipal amb les funcions principals de conservar i millorar l'entorn natural de Palau-solità i Plegamans, la gestió dels parcs i jardins, promoure un ús racional dels recursos, gestió dels residus municipals, l’eficiència energètica i fomentar la sensibilització ambiental.

 

Per fer gestions i obtenir més informació es pot contactar amb:

 

· Atenció Ciutadana
Tel.: 93.864.80.56

 

mediambient@palauplegamans.cat

 

 

 

 


 

Banner targetaserveis 3Banner residus 3

banner gestio tases residus

banner fitosanitarisBanner Tramits

 


 

Deixalleria

Entrada Deixalleria

 

Horari: Oberta tot l'any, excepte els dilluns i festius. De dimarts a dissabte de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 18:00h. Diumenges de 9:00h a 14:00h.

 

Adreça: c. Santa Margarida de Boada Vell, S/N (Polígon Industrial Riera de Caldes – davant l’entrada del parc de l’Hostal del Fum).

 

Telèfon: 93.864.37.89

 


 

 


 

Noticíes de Medi Natural i Gestió Ambiental

RSS 2.0

 • Parc de Can Puig-oriol, vista sud.

  Festa popular i plantada d’arbres per celebrar els dies mundials dels Boscos i l’Aigua el 12 de març

  7 de març de 2016

   
  Es plantaran 121 arbres, un per cada nadó nascut al 2015. Hi haurà tallers, jocs i altres atractius per a tots els públics
   
  Palau-solità i Plegamans se suma a la celebració dels dies mundials dels Boscos i de l’Aigua amb una festa popular que tindrà lloc el dissabte 12 de març, a les 11.00h, al parc de Can Puig-oriol, a l’alçada de la cantonada entre els carrers Camí Reial i Nou del Nord.

 • Educadores ambientals enquesten i lliuren bosses compostables a un ciutadà de la vila.

  Educadores ambientals informen sobre la recollida selectiva a la vila

  26 de febrer de 2016

  La regidoria de Medi Natural i Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha iniciat una campanya informativa al carrer sobre la recollida selectiva dels residus municipals i diferents aspectes de la neteja de la via pública. “L’objectiu és crear una eina de comunicació entre l’Ajuntament i la ciutadania per tal de resoldre dubtes i alhora recollir opinions i suggeriments que ens permetin millorar els nostres serveis”, explica la regidora de Gestió Ambiental, Luisa...

 • 151214 hortsmunicipals vistageneral camp1

  S’obre una segona convocatòria per adjudicar parcel·les dels Horts Municipals

  3 de febrer de 2016

  El termini per presentar sol·licituds s’acaba el 4 de març
   
  Demà, 4 de febrer, s’obre una segona convocatòria per adjudicar el dret d’ús de 25 parcel·les dels Horts Municipals. Les persones que hi estiguin interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al 4 de març. Si hi ha més sol·licitants que parcel·les disponibles, se celebrarà un sorteig públic per adjudicar-les. Les persones que n'aconsegueixin una la podran utilitzar durant 3 anys, amb la possibilitat de prorrogar...

 • Camp principal on hi haurà horts municipals

  El 2 de setembre s'obre la convocatòria per apuntar-se al sorteig dels Horts Municipals

  1 de setembre de 2015

  El termini per presentar sol·licituds s'acaba el 2 d'octubre
   
  El 2 de setembre s'obre el termini per apuntar-se al sorteig dels Horts Municipals que convoca l'Ajuntament. Es poden presentar les sol·licituds fins al 2 d'octubre. Se sortegen unes 70 parcel·les de 60 metres quadrats cadascuna, ubicades als terrenys municipals de Can Boada Vell. Les persones que n'aconsegueixin una la podran utilitzar durant 3 anys amb la possibilitat de prorrogar el dret d'ús un any més.

 • Pedro Sánchez i Àngels Marcuello (al centre i de cara) van donar la benvinguda als tècnics i van explicar el funcionament de l'Espai de Reutilització.

  L'Espai de Reutilització de la Deixalleria, un bon exemple per a altres municipis de la comarca

  13 de març de 2015

  Una quinzena de tècnics de diversos ajuntaments de la comarca -incloent-hi els de Sabadell i Terrassa-, de l'Agència de Residus de Catalunya i del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental (Consell Comarcal) han visitat recentment la Deixalleria Municipal de Palau-solità i Plegamans. El motiu principal era conèixer el funcionament de l'Espai de Reutilització com a una experiència positiva. La trobada, organitzada pel Consorci, formava part d'una jornada dedicada a la reutilització,...

Registres del 16 al 20 de 43
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 9 ]