Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de febrer

 

Educació i Formació

Escola Folch i Torres, aula de l´edifici d´educació infantil (Escoles Velles).Tallers i xerrades per donar suport a la tasca educativa de les famílies.

 

En aquesta pàgina es poden consultar els diversos recursos i serveis que tens al teu abast a Palau-solità i Plegamans vinculats a l'educació i la formació.

 

A la 'Guia d'oferta formativa i centres educatius' trobaràs l'oferta formativa reglada que existeix al municipi.

 

A la 'Guia de formació permanent', entre altres informacions, pots consultar els cursos i tallers que organitzen diverses entitats de la vila, ja siguin culturals, artístics, esportius, de lleure...

 

A l'enllaç 'Estudiar a Catalunya', hi trobaràs tota la informació sobre els estudis que pots fer a Catalunya i com accedir-hi.

 

Noticies d'educació i formació

RSS 2.0

 • Presentació de projectes del PFI-PTT de comerç

  Els i les alumnes del PFI-PTT presenten els seus projectes de final de curs

  21 de juny de 2018

  L’alumnat del Programa de Formació i Inserció (PFI), en la modalitat de Pla de Transició al Treball (PTT) d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al client ha presentat els seus projectes de final de curs a l’Auditori de Can Cortès, aquest dimarts 19 de juny. Set alumnes han elaborat un projecte de creació i gestió d’una botiga, el qual és el resultat de la formació professional que han rebut al llarg d’aquest curs. L’alumnat ha presentat el logotip de l’empresa, el material...

 • Escola d'adults

  Obert el termini de preinscripció de l’Escola Municipal d’Adults

  19 de juny de 2018

  L’Escola Municipal d’Adults obre, avui, el seu període de preinscripció per al curs 2018-19. Del 19 al 28 de juny, totes les persones que vulguin gaudir de la seva oferta formativa, s’hauran d’adreçar al centre (carrer Dom Bosco, 31-33) per entregar la seva sol·licitud. La formalització de la matrícula tindrà lloc del 2 al 5 de juliol i del 4 al 13 de setembre.
   
  L’Escola Municipal d’Adults oferirà:
   
  Graduat en Educació Secundària (GES): Curs en horari de tarda, de 18...

 • Visita a les obres de l'IES Can Periquet

  Les obres de l'IES Can Periquet estaran enllestides per a l'inici del curs vinent

  18 de juny de 2018

  El nou edifici de l'institut de Can Periquet estarà enllestit a principis del curs 2018-2019, segons van confirmar dijous representants del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, en la visita que van fer a les obres d'ampliació del centre. Acompanyats de l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós; la regidora d'Educació, Carmen Cabeza; i el regidor d'Urbanisme, Miquel Rovira, van veure in-situ l'evolució del projecte.

 • Gimcamàtica 2018

  La Gimcamàtica, on les matemàtiques són divertides

  28 de maig de 2018

  En la VI Gimcamàtica, han participat uns 400 nens i nenes de les escoles i instituts del municipi

  La pista coberta annexa del Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor ha acollit, aquest matí, 29 de maig, la sisena edició de la Gimcamàtica de Palau-solità i Plegamans. L’alumnat de 6è de primària i 1r d’ESO de les escoles i instituts del municipi han arribat amb els jocs i proves que havien elaborat a classe i que han estat els protagonistes de la jornada.

 • Imatge de grup dels alumnes reconeguts pel Servei Comunitari

  L’alumnat que ha realitzat Servei Comunitari rep un reconeixement per la seva tasca

  18 de maig de 2018

  Els i les alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Ramon Casas i Carbó han desenvolupat la seva activitat a Residencial Palau, mentre que l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Marinada ho ha fet al centre “Els meus avis” i Caritas
   
  L’Auditori de Can Cortès ha acollit, aquest dijous 17 de maig, l’acte de reconeixement a l’alumnat que ha realitzat el Servei Comunitari durant el curs escolar 2017-18. Es tracta d’un projecte de voluntariat, en el marc d’una assignatura curricular,...

Registres del 16 al 20 de 221
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 45 ]