Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de febrer

 

Educació i Formació

Escola Folch i Torres, aula de l´edifici d´educació infantil (Escoles Velles).Tallers i xerrades per donar suport a la tasca educativa de les famílies.

 

En aquesta pàgina es poden consultar els diversos recursos i serveis que tens al teu abast a Palau-solità i Plegamans vinculats a l'educació i la formació.

 

A la 'Guia d'oferta formativa i centres educatius' trobaràs l'oferta formativa reglada que existeix al municipi.

 

A la 'Guia de formació permanent', entre altres informacions, pots consultar els cursos i tallers que organitzen diverses entitats de la vila, ja siguin culturals, artístics, esportius, de lleure...

 

A l'enllaç 'Estudiar a Catalunya', hi trobaràs tota la informació sobre els estudis que pots fer a Catalunya i com accedir-hi.

 

Noticies d'educació i formació

RSS 2.0

 • Primer grup d'alumnes de 3r de l'Escola Folch i Torres

  Els alumnes de 3r de l’escola Folch i Torres visiten l’Ajuntament

  15 de maig de 2013

  Dins el cicle de visites que cada curs fan les escoles del municipi a l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, avui ha estat el torn de l’alumnat de 3r cus de primària de l’Escola Folch i Torres.

 • Tinoco, Roig, Padrós i González, en la inauguració

  S’inaugura l’11a exposició d’obres fetes pels alumnes de batxillerat artístic

  23 d'abril de 2013

  La mostra pot visitar-se a Can Cortès fins al 30 d’abril
   
  Ahir a la tarda es va inaugurar l’11a edició de l’exposició d’obres dels alumnes del batxillerat artístic de l’Institut Ramon Casas i Carbó. La mostra pot visitar-se a la sala d’exposicions de la Masia de Can Cortès fins al 30 d’abril. L’acte d’inauguració va comptar amb la presència dels creadors de les obres, professors de l’institut i representants de l’Ajuntament, entre moltes altres persones a títol...

 • Teresa Padrós, Carme Sanz i Joan Carles Tinoco amb el primer grup d'alumnes de l'Escola Palau

  Alumnes de l’Escola Palau visiten la Casa Consistorial

  20 de març de 2013

  Una quarantena de nens i nenes, alumnes de 3r de primària de l’Escola Palau, han visitat aquest matí la Casa Consistorial. Els han acompanyat l’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, el Tinent d’Alcaldia d’Educació i Cultura, Joan Carles Tinoco, el regidor de Cultura, Comerç, Turisme i Esports, Miquel Rovira, i la regidora d’Espais Públics, Gent Gran i Festes, Carme Sanz.

 • Vista externa de l'únic edifici existent de l'escola

  El Ple Municipal insta la Generalitat a fer de Can Periquet una escola institut

  11 de març de 2013

  El darrer Ple Municipal, celebrat el 28 de febrer, va aprovar una moció que insta al departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a iniciar el procés de construcció del segon edifici de l’Escola Can Periquet per convertir-la en un centre que ofereixi tots els cursos d’educació infantil, primària i secundària obligatòria. És a dir, que es faci l’escola institut.

 • Les autoritats amb els guanyadors del concurs

  Premis per als alumnes guanyadors del concurs de dibuix sobre l’aigua i el medi ambient

  8 de març de 2013

  La Fundació CASSA va lliurar ahir a la tarda els premis per als millors dibuixos que han presentat els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi. El concurs de dibuix forma part d’un programa educatiu destinat a formar els nens i nenes sobre l’aigua, la importància de no malgastar aquest bé i de no malmetre el medi ambient. Tant el concurs com el programa educatiu en el qual s’emmarca es duen a terme a Palau-solità i Plegamans des de fa 13 anys i mitjançant una estreta...

Registres del 206 al 210 de 221
« Pàgina 42 »  [ 1 | ... | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 ]