Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 20 d'abril

Contacteu:

 • Atenció Ciutadana
  Plaça de la Vila, 1. 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel.: 93.864.80.56 (telèfon genèric de l'Ajuntament)
 • Departament de Comunicació
  Camí Reial 142, 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel: 93.864.34.95
  comunicacio@palauplegamans.cat

Seguiu-nos a les Xarxes Socials

 

 

RSS 2.0

 • Humana - classificació roba

  Humana recupera 75 tones de roba usada per donar-li una finalitat social

  6 de febrer de 2019

  La recollida selectiva del tèxtil representa un estalvi important per a les administracions locals. La Fundació n’assumeix el cost per a promoure-hi la protecció ambiental.
   
  Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha recuperat 75.299 kg de tèxtil usat a Palau-solità i Plegamans al 2018. Aquestes donacions equivalen a 155.800 peces de roba recuperades que tenen una segona vida gràcies a la reutilització i el reciclatge.

 • Ple municipal 31 de gener de 2019

  Resum del Ple Ordinari del 31 de gener

  1 de febrer de 2019

  El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar ahir, dijous 31, la sessió ordinària del mes de gener. Es pot escoltar l’àudio sencer de la sessió. Està disponible al web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat) durant un mes i de forma permanent al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat), apartat Ple Municipal.
   
  El Ple Municipal està format per 17 membres, si bé un va absentar-se de la sessió d’ahir. Es tracta del regidor no adscrit J. L. Heras.

 • Presentació Projectes Singulars

  Es posa en marxa el programa Projectes Singulars per donar formació i feina a joves del Vallès Occidental.

  1 de febrer de 2019

  El projecte adreçat a persones de 16 a 29 anys vol impulsar l’ocupació de joves del Vallès en el sector de la Indústria 4.0
   
  Un total de 12 joves del municipi han assistit a l’Espai Jove l’Escorxador, lloc escollit pel Consell Comarcal del Vallès Occidental per presentar el programa Projectes Singulars. Aquest programa està pensat per joves d’entre 16 i 29 anys de la comarca per impulsar les feines que conformen la nova Indústria 4.0.

 • Eduquem dispositius mòbils

  Taller per a l’ús segur de dispositius mòbils i xarxes socials

  31 de gener de 2019

  S’expliquen les amenaces i riscos de ciberseguretat aplicats al context dels adolescents
   
  Els destinataris d’aquest taller són famílies amb fills/es que cursen cicle superior d’Educació primària i Educació secundària. Si esteu interessats a assistir a  aquest taller, s’ha d’enviar un mail a educacio@palauplegamans.cat, abans del dia 11 de febrer de 2019.

 • Saló plens

  El Ple Municipal ordinari del mes de gener se celebra avui, dia 31, a les 19 h, al Saló de Plens del consistori.

  31 de gener de 2019

  La sessió plenària és oberta a les persones que vulguin assistir-hi com a públic. Podran intervenir-hi al final, sempre que sigui sobre algun dels punts de l'ordre del dia.

 • Sortida amb bicicleta

  El curs d’educació viària de la Policia Local arriba al seu 30è aniversari

  30 de gener de 2019

  Aquest mes ha començat una nova edició del programa d'educació viària impartit per la Policia Local de Palau-solità i Plegamans. Aquest any s’arriba al 30è aniversari, amb mitja dotzena d’activitats i una festa especial per commemorar les tres dècades de cursos, que es preveu per al mes de juny. Durant cinc mesos, més de 2.608 alumnes dels diferents centres educatius del municipi rebran formació sobre diferents aspectes que tenen a veure amb la seguretat a partir dels comportaments a...

 • Portada ORGT

  Les persones que vulguin fer alguna gestió a l’oficina de l’ORGT hauran de demanar cita prèvia per Internet a partir del mes de març

  29 de gener de 2019

  A partir de l'1 de març, totes les persones que vulguin ser ateses físicament a l’oficina de l’ORGT a Palau-solità i Plegamans, hauran de demanar obligatòriament cita prèvia mitjançant el web de l’organisme. Amb aquest tràmit se’ls hi donarà dia i hora i els usuaris estalviaran temps.

 • Rètol parc infantil

  Sancions de fins a 300 euros per deixar entrar el gos en un parc infantil

  29 de gener de 2019

  Una modificació en la darrera Ordenança municipal contempla la possibilitat d’imposar sancions de fins a 300 euros pel seu incompliment.
   
  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha instal·lat un total de 30 senyals a diferents parcs infantils de la vila per informar a la ciutadania de la prohibició d’entrada de gossos sota una sanció econòmica que va des dels 60 als 300 euros. D’aquesta manera es vol garantir la salubritat dels espais on juguen els infants i evitar que els...

 • Trobada Punt Tic

  Palau-solità i Plegamans ha acollit la primera trobada territorial Punt TIC

  25 de gener de 2019

  Dinamitzadors i dinamitzadores del territori han participat per fomentar la relació i col·laboració
   
  Palau-solità i Plegamans ha estat l’escollida per acollir la primera trobada territorial Punt TIC. Diferents dinamitzadors i dinamitzadores del Vallès Oriental i Occidental s’han reunit amb l’objectiu de conèixer-se millor i establir sinergies entre els i les diferents professionals de la xarxa de Punts TIC del llarg de tot el territori català.

 • Poster Marató Estalvi energètic

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans participa a la IV Marató de l’Estalvi Energètic per segon any consecutiu

  24 de gener de 2019

  Es tracta d’una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia
   
  La Marató de l’Estalvi Energètic consisteix en reduir els consums d’aigua, electricitat i gas durant el mes de febrer de 2019, respecte els consums del mateix període dels últims 3 anys. Tant els treballadors i treballadores com els usuaris i usuàries portaran a terme pràctiques i accions d’estalvi per aconseguir l’objectiu de la Marató energètica
   
  Els 5 equipaments...

 • L'Equip de la sèrie TV3 'Les de l''Hoquei' al pavelló Maria Víctor

  Ràdio Palau assisteix al rodatge de la nova sèrie de TV3 al Pavelló d’Esports

  23 de gener de 2019

  Ràdio Palau ha entrat al rodatge de la nova sèrie de TV3 que probablement es dirà ‘Les de l’Hoquei’. Unes gravacions que s’estan fent en bona part al nostre municipi, principalment al Pavelló d’Esports Maria Víctor, però també a l’espai jove l’Escorxador. Aquest dimecres 23 de gener hem pogut parlar amb les creadores de la sèrie, amb actrius i actors protagonistes d’una producció on també hi apareixeran molts palauencs i palauenques que fan d'extres. La sèrie, produïda...

 • Cubell amb xip

  Els nous Cubells amb Xip es podran tornar a recollir a partir de l’11 de febrer

  23 de gener de 2019

  Un problema amb els proveïdors impedeix disposar del material temporalment
   
  El nous Cubells amb Xip de la campanya ‘Jo reciclo, jo estalvio’ tornaran a estar disponibles, per a tothom que ho demani a partir de l’11 de febrer. Un problema amb els proveïdors impedeix disposar de material fins aquesta data.

 • Projecte integral de coeducació (PIC)

  El Projecte integral de coeducació es presenta a les famílies dels centres de primària

  16 de gener de 2019

  Professorat, alumnat i famílies de les escoles Folch i Torres, Palau i Can Caldellas treballen per fomentar les igualtats reals d’oportunitats i l’eliminació de la discriminació de sexe
   
  Aquest mes de gener tindran lloc tres xerrades informatives per a famílies sobre el Projecte integral de coeducació (PIC) que s’està portant a terme a tres centres de primària de la vila:
  Escola Folch i Torres: dimecres, 16 de gener, a les 18.30 h Escola Palau: dijous, 24 de gener, a les 17.30...

 • Una de les sortides de 'Caminar és fer salut', el 2018

  Nova temporada de les caminades arreu del municipi

  16 de gener de 2019

  A més de les caminades, també s’ha programat un tallers gratuït d’iniciació a la marxa nòrdica
   
  Un any més, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans organitza el cicle de caminades arreu del municipi Caminar és fer salut. L’objectiu d’aquesta activitat és potenciar les caminades saludables, conèixer els espais naturals propers i fomentar les relacions entre les persones i amb la natura.

 • Nou cubell amb xip

  En marxa la campanya "Jo reciclo, jo estalvio"

  15 de gener de 2019

  Des d’avui, i fins al 28 de febrer, es pot recollir el nou cubell amb xip al Servei d’Atenció Ciutadana (SAC)
   
  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans posa en marxa la nova campanya de reciclatge Jo reciclo, jo estalvio. Aquells habitatges que separin correctament els residus orgànics podran gaudir d’un descompte del 10% en la taxa d’escombraries. Totes aquelles persones interessades a rebre aquesta bonificació, han de sol·licitar gratuïtament el nou cubell amb xip, de 20 litres,...

Registres del 61 al 75 de 1990
« Pàgina 5 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 133 ]