Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 24 de setembre

 • Cartell dels tallers de participació

  Segona trobada dels tallers de participació Repensem la riera!

  6 de juliol de 2017

  L’objectiu és construir la xarxa de ciutadans compromesos amb la riera de Caldes.

 • 170705 vorera folchtorres 6

  S’amplia la vorera d’un tram del carrer Folch i Torres per adaptar-la al pla de Camins Escolars

  5 de juliol de 2017

  Les obres, que duraran un mes i mig, inclouen la instal·lació de fanals LED i la creació de més places d’aparcament
   
  L’Ajuntament ha començat aquesta setmana les obres d’ampliació de la vorera oest del tram del carrer Folch i Torres comprès entre el passeig de la Carrerada i l’avinguda Diagonal. Es tracta de la vorera que dóna accés a l’edifici principal de l’Escola Josep M. Folch i Torres. Es preveu que els treballs durin un mes i mig. Durant aquest temps queda prohibit...

 • Incendi a zona agrícola de Palau-solità i Plegamans

  Carta d'agraïment a tothom que ha ajudat en l’extinció de l'incendi que es va produir en terrenys agrícoles de Palau-solità i Plegamans

  5 de juliol de 2017

  Benvolguts i benvolgudes,
   
  El municipi de Palau-solità i Plegamans, i jo com a acaldessa, vull agrair el treball dels equips de professionals que van col·laborar a les tasques d'extinció de l’incendi que va afectar dimarts 4 de juliol a una zona agrícola de la nostra vila. I en especial, vull expressar el nostre agraïment als Bombers, Mossos d’Esquadra, Agents Rurals, Ambulàncies, la Policia local, pagesos i membres d'ADFs.

 • 170704 incendi bombers

  Els Bombers estabilitzen un incendi de terrenys agrícoles a Palau-solità i Plegamans

  4 de juliol de 2017

  Les flames han cremat unes 16 hectàrees, aproximadament, i han afectat als coberts de la masia de Can Torrents
   
  Sobre les 15,30 hores d’avui dimarts 4 de juliol s’ha donat per controlat un incendi que ha afectat unes 16 hectàrees de terreny agrícola, segons ADF, al voltant de la masia de Can Torrents, entre els barris de Can Falguera i els Turons. Segons els Bombers de la Generalitat, el foc s’ha generat sobre les 13,30 hores a prop del Centre Educatiu els Castanyers. Encara no s’ha...

 • 170704 sexisme ocinocturn expo 01

  ‘No tot s’hi val!’: Palau-solità i Plegamans planta cara al sexisme en l’oci nocturn

  3 de juliol de 2017

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans duu a terme diverses accions que tenen l’objectiu d’eradicar les conductes sexistes als espais d’oci nocturn. Les entitats del municipi s’han implicat en aquesta campanya que coordinen les àrees d’Igualtat i Festes i l’Espai Jove l’Escorxador.

 • Ple Municipal del 29 de juny del 2017.

  Resum del Ple Ordinari del 29 de juny

  30 de juny de 2017

  El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar ahir, dijous 29, la sessió ordinària del mes de juny. Es pot escoltar l’àudio sencer de la sessió.
   
  El regidor no adscrit J. L. Heras es van absentar de la sessió. Els 16 regidors i regidores presents al Ple Municipal van emetre el seus vots per aprovar o rebutjar els següents punts de l’ordre del dia:
   
  1. Lectura del Manifest del 28 de juny, Dia per a l’Alliberament de les persones LGTBI.

 • 170629 vehicleelectric brigades 02

  L’Ajuntament rep dues furgonetes elèctriques noves per a les brigades d’electricitat

  29 de juny de 2017

  L’Ajuntament ha rebut aquest matí dues furgonetes 100% elèctriques que es destinen a les brigades municipals d’electricitat. Amb aquests vehicles, adquirits en la modalitat de ‘renting’, es substitueixen dues furgonetes que tenen prop de 20 anys d’antiguitat. Una es jubila de forma immediata; l’altra es farà servir previsiblement uns mesos més.

 • Sala de Plens de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

  El Ple Municipal de juny se celebra avui a les 19h

  29 de juny de 2017

  El Ple Municipal Ordinari del mes de juny se celebra avui, dia 29, a les 19.00h, a la Sala de Plens de la Casa Consistorial.
   
  Es pot escoltar en directe a Ràdio Palau (91.7FM / www.radiopalau.cat). A partir de demà es podrà recuperar l'àudio íntegre a Ràdio Palau i a l'apartat 'Ple Municipal: àudios, extractes i ordres del dia'.

 • 170628 dia lgtbi placa adhesio

  Palau-solità i Plegamans exigeix igualtat, llibertat i respecte en el Dia per l’Alliberament LGTBI

  28 de juny de 2017

   
  Palau-solità i Plegamans ha celebrat aquest vespre un acte reivindicatiu per exigir igualtat plena, respecte i llibertat afectiva i sexual per a totes les persones, independentment de l’orientació sexual.

 • 170628 nouaparcament carrerada vista1

  S’obre un nou aparcament al passeig de la Carrerada

  28 de juny de 2017

  L’Ajuntament obre aquesta tarda un nou aparcament situat entre el pavelló d’esports i l’Espai Jove l’Escorxador, al passeig de la Carrerada. S’hi han creat 137 places per a turismes, incloent-hi dues per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda, a més d’una per a ambulàncies a l’entrada de la pista coberta del pavelló.

Registres del 41 al 50 de 2635
« Pàgina 5 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 264 ]