Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

 

Educació i Formació

Escola Folch i Torres, aula de l´edifici d´educació infantil (Escoles Velles).Tallers i xerrades per donar suport a la tasca educativa de les famílies.

 

En aquesta pàgina es poden consultar els diversos recursos i serveis que tens al teu abast a Palau-solità i Plegamans vinculats a l'educació i la formació.

 

A la 'Guia d'oferta formativa i centres educatius' trobaràs l'oferta formativa reglada que existeix al municipi.

 

A la 'Guia de formació permanent', entre altres informacions, pots consultar els cursos i tallers que organitzen diverses entitats de la vila, ja siguin culturals, artístics, esportius, de lleure...

 

A l'enllaç 'Estudiar a Catalunya', hi trobaràs tota la informació sobre els estudis que pots fer a Catalunya i com accedir-hi.

 

Noticies d'educació i formació

RSS 2.0

 • Alumnes de Gestió Administrativa de l'Institut Ramon Casas visiten l'Ajuntament.

  L’alumnat de Gestió Administrativa de l’Institut Ramon Casas i Carbó visita l’Ajuntament

  9 de març de 2018

  Una quinzena d’alumnes de Gestió Administrativa (grau mitjà de Formació Professional) de l’Institut Ramon Casas i Carbó ha visitat aquest matí l’Ajuntament. L’Alcaldessa Teresa Padrós, la regidora Carme Sanz i el regidor Miquel Rovira els hi han fet d’amfitrions.

 • Img 9128

  L’alumnat de 3r de Primària de l’Escola Josep Maria Folch i Torres visita l’Ajuntament

  7 de març de 2018

  Els i les alumnes de 3r de Primària de l’Escola Josep Maria Folch i Torres han visitat l’Ajuntament aquest matí, 7 de març, repartits en dos grups. Els nens i nenes han estat rebuts a la sala de plens del consistori per l’Alcaldessa, Teresa Padrós, la regidora Carme Sanz i el regidor Miquel Rovira.

 • Passadís d'una de les escoles del municipi.

  Inici del calendari de portes obertes als centres educatius

  28 de febrer de 2018

  Els centres educatius de la vila inicien les jornades de portes obertes, primer pas de la campanya de preinscripció i matrícula per al curs 2018-2019. Aquestes jornades tenen com a objectiu que les famílies puguin conèixer les instal·lacions i els projectes educatius dels centres abans de formalitzar les preinscripcions. A més, l’Ajuntament ha editat la Guia de centres educatius 2018-2019, on es presenta tota l’oferta formativa del municipi.

 • Escola Municipal d'Adults de Palau-solità i Plegamans.

  L’Escola d’Adults posa en marxa un programa pilot d’orientació acadèmica i laboral per a l’alumnat

  13 de febrer de 2018

  Setmanalment, una orientadora especialitzada organitzarà reunions individuals i grupals
   
  L’Escola Municipal d’Adults de Palau-solità i Plegamans s’afegeix al projecte Full de ruta de la Diputació de Barcelona, el qual té com a objectiu consolidar els serveis d’orientació a les escoles i reduir l’abandonament dels estudis per part dels alumnes.

 • Consell d'Infants. Sessió del 7 de febrer del 2018.

  ‘La selva d’aventures’ serà el nou parc que el Consell d’Infants perfila amb l’Ajuntament

  8 de febrer de 2018

  Els i les representants de l’alumnat de 5è primària decideixen el nom i la temàtica dels jocs que s’instal·laran a la plaça Dr. Robert
   
  El Consell d’Infants ha decidit quina serà la temàtica i el nom del nou parc per a nens i nenes grans que es farà a la cèntrica plaça Dr. Robert, situada a tocar de les escoles Marinada i Folch i Torres i de l’Escola Bressol Patufet. ‘La selva d’aventures’ és el nom que tindrà aquesta àrea de jocs, tal i com van decidir ahir els 14...

Registres del 21 al 25 de 213
« Pàgina 5 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 43 ]