Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 15 de novembre
  |
 • Imprimeix la pàgina

La Festa de l'Esport se celebra aquest cap de setmana amb diferents activitats

1 de juny de 2018Entre les propostes s'inclou la III Caminada Nocturna

 

Un any més, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans organitza la Festa de l’Esport, amb un ampli ventall d’activitats que tenen lloc aquest dissabte i diumenge amb l’objectiu de difondre l’esport com a font de salut i diversió. Es pot consultar el cartell amb el programa complet al web Festa de l’Esport.

 

La Festa començarà el matí del mateix dissabte, amb el Torneig de Bàsquet Vila de Palau, i el Campionat Minifem d'hoquei patins. A la tarda tindrà lloc a la plaça de Ca l’Estruch tota mena d’esports i jocs: pedals, futbol, karts, inflables, exhibicions, zumba...

 

A les 9 del vespre de dissabte començarà una activitat multitudinària que ja s’està consolidant al calendari d’activitats de la vila. Es tracta de la III Caminada Nocturna, a la que s’han inscrit 600 persones que han completat el nombre màxim d’inscripcions. Recorreran una distància aproximada de 8 km i mig. A l’arribada els esperarà un sopar per a tots els i les participants. 

 

El cap de setmana esportiu culminarà diumenge al matí. A les 11 hores es farà el Festival de Cloenda de les Activitats Esportives Municipals, al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor. Els ritmes i les coreografies posaran el punt i final a aquest cap de setmana d’homenatge a la salut i l’esport.

 

La Festa de l’Esport és organitzada per l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració d’un bon nombre d’entitats i clubs esportius del municipi.


Imatges relacionades

 • Festa de l'Esport 2017

  Festa de l'Esport 2017

 • Festa de l'Esport 2017

  Festa de l'Esport 2017

 • Festa de l'Esport 2017

  Festa de l'Esport 2017

 • Festa de l'Esport 2017

  Festa de l'Esport 2017

Documentació adjunta