Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Uns 1.600 alumnes comencen avui el curs escolar 2017-2018

#Acció Social
#Educació

12/9/2017

Un total de 1.629 alumnes comencen avui el curs escolar 2017-2018 a Palau-solità i Plegamans. Es tracta de l’alumnat d’infantil i primària de les escoles de la vila (Can Cladellas, Can Periquet, Josep M. Folch i Torres, Marinada i Palau) així com dels nois i noies que estudien ESO a la Marinada, l’únic centre concertat de la vila.

 

La resta d’estudiants de secundària i d’estudis postobligatoris, dels instituts públics Ramon Casas i Can Periquet, començaran el curs aquest proper dijous. Els infants de les escoles bressol municipals el Sol i Patufet van iniciar el curs divendres passat.

 

La tornada a l’escola s’ha fet amb normalitat i amb les millores generades per les obres fetes durant l’estiu. Una de les més significatives ha estat l’ampliació de la vorera del carrer Folch i Torres per adaptar-la al pla Camins Escolars, millorant-ne l’accessibilitat i la seguretat viària de l’alumnat dels tres centres educatius que es troben en aquesta via: l’Escola Josep M. Folch i Torres, l’Escola Marinada i l’Escola Bressol Patufet.

 

A banda, l’Ajuntament ha fet altres actuacions de millora i manteniment als centres públics, com la instal·lació de llums LED en espais interiors per anar substituint les làmpades de tecnologies que consumeixen més electricitat. També s’hi han fet treballs de fusteria i de pintura, així com actuacions en murs de contenció, finestres i paviment, entre altres.

 

Ajuts

L’Ajuntament ha aprovat 123 beques de llibres i material escolar a través dels Serveis Socials. D’aquestes, 85 per a alumnat de primària; 36 de secundària; i 2 de cicles formatius. Quant a les beques menjador per a estudiants de primària i secundària, se n’han sol·licitat 178. En aquest cas, al Consell Comarcal del Vallès Occidental, que és l’administració que les atorga. Per últim, s’han sol·licitat a l’Ajuntament 17 beques menjador per a infants de les escoles bressol. D’aquestes se n’han aprovat 9.

Torna



Comparteix aquest contingut