Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Entrega de premis del Concurs d’Instagram de la Festa Major 2017

28/9/2017

Aquest dimecres, a l’Auditori de Can Cortés, s’ha fet entrega dels quatre premis del Concurs d'Instagram de la Festa Major 2017, en el que hi han participat 163 imatges. Carme Sanz, regidora de Festes, va ser l’encarregada de lliurar els guardons: “Volem felicitar a tots i totes les participants per la gran qualitat de les fotografies i per haver col·laborat en la promoció de la Festa Major. De la mateixa manera, volem animar a tothom a participar en les properes edicions”.

                           

Les fotografies guanyadores han estat obra de les persones titulars dels perfils d'Instagram:

-1r premi: Alexandra Hernández @sandraheral. Un àpat per a dues persones en un restaurant de la vila.

-2n premi: Alicia Vives @eraseunavezfotografia. Entrada doble per a un espectacle a escollir de la programació estable de teatre, música i dansa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

-3r premi: Núria Vert @nuriavert. Una caixa multiexperiència per a una persona.

-Premi especial del repte #fmp5ip: Eva Soler @evacric. Un pernil i un lot de vins i caves.

El Concurs d'Instagram ha estat obert mentre ha durat la Festa Major 2017, que es va celebrar del 24 al 28 d'agost. Per participar-hi només calia penjar a la xarxa social Instagram una fotografia o vídeo amb l'etiqueta #fmpsip i seguir el perfil @fmpsip. El tema de les imatges havia de ser 'Gaudeix de la Festa Major!

 

Pel que fa al repte, consistia en publicar una sèrie de fotografies, afegint a cada una d’elles el hashtag #fmp5ip i el progrés de l’1/5 a 5/5 al peu de la fotografia, a les cinc parades del següent recorregut: Mostra del Bestiari, Concert dels Amics de les Arts, La Bella Tour, Tarda Castellera, i ColoRain.

Torna



Comparteix aquest contingut