Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 27 de juny

Els nous Cubells amb Xip es podran tornar a recollir a partir de l’11 de febrer

23 de gener de 2019Un problema amb els proveïdors impedeix disposar del material temporalment

 

El nous Cubells amb Xip de la campanya ‘Jo reciclo, jo estalvio’ tornaran a estar disponibles, per a tothom que ho demani a partir de l’11 de febrer. Un problema amb els proveïdors impedeix disposar de material fins aquesta data.

 

La sol·licitud del cubell, i per tant de la participació en la campanya, es podrà tornar a realitzar presencialment al Servei d’Atenció Ciutadana (SAC) de l’Ajuntament a partir de l’11 de febrer. Això si, per accelerar el procés d’entrega, es poden continuar fent les sol·licituds per internet des de Serveis i Tràmits del web municipal. Els que ho facin telemàticament rebran un avís per venir a recollir el material de dilluns a divendres, de 9 a 21 h, a l’Ajuntament. Es poden demanar els cubells fins el 28 de febrer. Fins ara ja se n’han repartit més de 500.

 

La regidora de Medi Natural i Gestió Ambiental, Luisa Fernández, insisteix que tothom que vulgui participar en aquesta campanya i ho sol·liciti “tindrà el seu cubell amb xip”. Es tracta d’una campanya voluntària amb la qual l’usuari adquireix un compromís per reciclar bé. L’objectiu “és premiar qui ho fa bé i animar a fer-ho a tothom qui encara tingui reticències en separar tots els residus”, explica Fernández.

 

L’Ajuntament va posar en marxa a principis de mes la nova campanya de reciclatge Jo reciclo, jo estalvio. Aquells habitatges que separin correctament els residus orgànics podran gaudir d’un descompte del 10% en la taxa d’escombraries. 

 

Els habitatges que se sumin a la campanya rebran, a més del cubell, un obsequi: el lot Residu Zero, amb bosses compostables gratuïtes durant un any, un porta entrepans, una cantimplora, un got i una bossa reutilitzable.

 

El descompte es farà efectiu sempre que es faci una selecció correcta dels residus orgànics i s’utilitzi una bossa compostable. El cubell amb xip s’haurà de deixar a la porta de l’habitatge segons el calendari de recollida porta a porta.

 

El nou cubell amb xip té una capacitat de 20 litres, i permetrà portar el control de la recollida de la fracció orgànica. En el moment de recollir el nou cubell, es recomana presentar la Targeta de Serveis Municipals (TSM).Imatges relacionades

  • Cubell amb xip

    Cubell amb xip