Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Rècord de participació en el Pati Lúdic 2008

#Esports

13/1/2009

L'última edició de la iniciativa Pati Lúdic va registrar una participació d'unes 1.000 persones al dia, fet que suposa un augment del 30% respecte a l'assistència registrada al 2007. De fet, aquesta 4a edició de Pati Lúdic ha estat la més multitudinària de totes les celebrades. Pati Lúdic és un aplec d'activitats lúdiques i esportives que organitza la Regidoria d'Esports i que ja es pot considerar una proposta clàssica d'activitats per als infants i joves de la vila en el període de vacances nadalenques.
Pati Lúdic 2008 va tenir lloc entre el 27 i el 29 de desembre el Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor, que es va dividir en diferents àrees segons les edats dels participants per tal d'acollir tota una bateria d'espais, activitats i jocs diversos. Hi va haver exercicis de psicomotricitat, tallers de manualitats, inflables, carreres de karts de pedals, una zona interactiva de videojocs, l'exitós “xutòmetre”, un torneig de futbol 3x3, un scalèxtric electrònic i la gran novetat de la darrera edició: una tirolina d'uns 40 metres de longitud. Tot plegat es va completar amb una actuació diària d'animació pensada per als més menuts, a banda d'altres atraccions.
Val la pena destacar que totes les activitats van ser gratuïtes, fet que diferencia el Pati Lúdic de Palau-solità i Plegamans d'altres iniciatives similars que se celebren a la comarca. A més, l'equip guanyador del torneig de futbol 3x3 va endur-se uns vals de compra amb un import de 150€ mentre que el conjunt subcampió ja deu estar gaudint dels seus vals de compra de 75€. Aquests premis són una cortesia de l'Associació de Comerciants de la vila.
El Regidor d'Economia, Desenvolupament Empresarial, Consum i Esports, Albert Font, considera que “és molt interessant veure com els nens i els no tan nens es diverteixen mentre fan esport”. És per això que “l'activitat s'ha de desenvolupar i promoure des de l'Ajuntament”, reconeix el Regidor alhora que destaca “l'assistència massiva i creixent respecte a edicions anteriors”. “Aquesta és la línia que hem de seguir en els propers anys”, sentencia Font, qui també subratlla “la importància de la col•laboració de l'Associació de Comerciants de la vila, que sempre ha demostrat el seu interès per participar i ajudar en aquesta mena d'iniciatives”. “Esperem continuar comptant amb ells durant molts més anys”, confessa el Regidor.

Torna



Comparteix aquest contingut