Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Ràdio Palau estrena la nova programació 2017-2018

#Comunicació

2/10/2017

Ràdio Palau estrena la nova temporada de ràdio aquest dilluns 2 d’octubre. Una nova programació 2017-2018 que estarà en vigor fins a finals de juny de 2018 i que consolida l’oferta informativa i d’entreteniment de Ràdio Palau. I ho fa amb l’ampliació de l’edició de dilluns del programa Palau d’Esports i del magazine El Meu Carrer, i amb un nou horari d’emissió en directe de l’informatiu Palau Notícies. Una franja de programació professionalitzada per tal que Ràdio Palau segueixi sent el mitjà local de referència sobre l’actualitat del municipi.

La franja de col·laboradors es concentra als vespres amb una diversa oferta de programes elaborats per la ciutadania i per entitats palauenques amb l’objectiu de reflectir la pluralitat cultural i social de Palau-solità i Plegamans.

Tot plegat configura una programació que aposta per la qualitat i, per la nostra raó de ser: la proximitat.

Ens podeu seguir al 91.7 de la FM, o a través d’smartphones i tablets descarregant la nostra aplicació gratuïta, a l’App Store o bé a Google Play. També pots estar al dia de les nostres emissions a través de la nostra web www.radiopalau.cat amb tots els programes a la carta.

Torna



Comparteix aquest contingut