Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de febrer

L’Associació Àmbit B30 aposta per l’economia circular

17 de juliol de 2018 

La posada en marxa d’aquest model s’iniciarà en el sector metal·lúrgic, químic i alimentari

 

L’Associació Àmbit B30 va decidir, en el seu últim Consell Plenari, posar en marxa un model d’economia circular, iniciant el seu recorregut en el sector metal·lúrgic, químic i de l’alimentació. Aquest objectiu se suma als ja establerts per l’Associació, com ara la projecció exterior del territori i les seves possibilitats o la seva estratègia industrial per millorar la competitivitat. L’Alcaldessa, Teresa Padrós, que era present a la trobada, qualifica aquest projecte de molt “innovador”:

 

Durant el Consell Plenari, l’Associació també ha decidit refermar el seu compromís de seguir impulsant i interconnectant el sectors de la innovació i la tecnologia amb les empreses a través del projecte HUBb30 liderat per la Universitat Autònoma de Barcelona i EURECAT.

 

També es continuarà treballant per millorar la connectivitat a l’entorn de la B30, amb l’objectiu de reduir l’impacte ambiental i el trànsit de la zona. És per això que l’Associació participa en les sessions de treball prèvies al disseny del Pla de Mobilitat del Vallès i està revisant l’Estudi de priorització d’infraestructures de mobilitat al territori de la B30.Imatges relacionades

  • B30.jpg

    B30.jpg