Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de febrer

Horaris d’estiu i vacances dels equipaments municipals

6 d'agost de 2018Alguns equipaments i serveis municipals, durant els mesos de juliol i agost, alteren el seu horari habitual i, en alguns casos, tanquen les seves portes.

 

Servei d’Atenció Ciutadana

L’horari d’atenció al públic és de 9 a 14 h, de dilluns a divendres, com la resta de l’any.

 

Masia de Can Cortès

Del 23 al 27 de juliol, l’equipament obre les portes de 9 a 15 h. Del 28 de juliol al 19 d’agost, ambdós inclosos, la Masia de Can Cortès romandrà tancada.

 

Biblioteca Municipal

Durant el mes de juliol, la Biblioteca fa jornada intensiva, de dilluns a divendres, de 9 a 14.30 h. No hi haurà servei del 27 de juliol al 2 de setembre. La Biblioteca reprendrà la seva activitat el 3 de setembre, seguint el seu horari habitual: de dilluns a divendres, de 16 a 20.30 h, i de dimecres a dissabte, de 10 a 13 h.

 

Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor

Els espais esportius de la vila romandran tancats del 28 de juliol fins al 19 d’agost, ambdós inclosos.

 

CAP Palau

El CAP Palau no modifica el seu horari habitual durant la temporada estival. Romandrà obert de 8 a 20 h. Fora d’aquest horari, es pot contactar amb el telèfon 061 CatSalut Respon, que informa sobre els diferents centres, ofereix assistència sanitària no presencial, dona resposta a les consultes de salut i activa a Emergències Mèdiques si és necessari.     

 

Espai Jove L’Escorxador

L’equipament tanca per vacances del 21 a l’11 de setembre, ambdós inclosos. Reprendrà la seva activitat el 12 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar 2018-19.Imatges relacionades

  • Taula informacio Can Cortes

    Taula informacio Can Cortes