Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de febrer

Uns 300 nens i nenes han participat de la festa de cloenda dels Casals i Campus d’Estiu

27 de juliol de 2018Uns 300 nens i nenes han gaudit de valent aquest matí en la festa de cloenda dels Casals i dels Campus d’Estiu que han organitzat diversos clubs esportius de la vila i la escola Can Cladellas, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Inflables, jocs d’aigua i ambientació musical han estat els ingredients principals per a la festa que s’ha organitzat a l’aparcament del Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor.

 

Hi han participat centenars de nens i nenes que han aprofitat al màxim el mes de vacances, tot fent esport i altres activitats amb companys i companyes de la seva edat i amb monitors formats expressament per tenir cura d'ells i fer-los aprendre i practicar esport. Els casals i campus han comptat amb uns 450 usuaris i usuàries.  

 

Durant la festa de cloenda el regidor d'Esports, Miquel Rovira, ha precisat que les Activitats Esportives d'Estiu, “a més d'oferir activitats de lleure i esport durant les vacances, contribueixen a la formació personal de nens i nenes tenint en compte el desenvolupament físic, psíquic i motriu”.

 

El regidor afegeix que s’ha estat molt pendent dels avisos per calor, modificant-se les activitats i els espais on es duien a terme per no exposar els nens i nenes als riscos dels cops de calor.

 

Les activitats s’han desenvolupat a diversos indrets del municipi, entre els que s’hi compten les instal·lacions de la pista poliesportiva coberta, l’Institut Ramon Casas, l’escola Folch i Torres i les piscines de Santa Magdalena i Sant Carles.

 

En total, aquests casals i campus agrupaven quatre ofertes diferents, organitzades per les escoles Can Cladellas i els clubs esportius Hoquei Club Palau de Plegamans, Club Futbol Salsa Palau-solità i Plegamans i Atlètic Club de Bàsquet Palau de Plegamans. A més d’aquests, les famílies de la vila podien optar entre altres opcions organitzades per entitats privades.

 

I és que el programa s'ha centrat en oferir activitats per aprofitar l'extens període de vacances escolars, en afavorir i potenciar els coneixements a través de noves activitats físiques i esportives des de la vessant més recreativa i en incrementar la xarxa relacional dels infants i joves, afavorint el procés de socialització.Imatges relacionades

  • Els monitors dels casals amb el regidor d'Esports, Miquel Rovira

    Els monitors dels casals amb el regidor d'Esports, Miquel Rovira

  • Nens i nenes fent cua a les atraccions d'aigua

    Nens i nenes fent cua a les atraccions d'aigua

  • Més de 300 nens i nenes han participat de la cloenda

    Més de 300 nens i nenes han participat de la cloenda