Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 17 de gener

Un cap de setmana ple d’èxits, 28 al 30 de setembre de 2018

3 d'octubre de 2018Aquest cap de setmana, la cultura popular, l’esport i la solidaritat han omplert els carrers i alguns espais de la vila.  

 

Divendres 28, a les 19.30 h, el Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor va acollir la presentació oficial dels equips del Club de Futbol Sala Palau-solità i Plegamans de la temporada 2018-2019.

 

Dissabte, 29 de setembre, va començar amb una jornada de donació de sang al CAP Palau, a càrrec del Banc de Sang i Teixits. De les 26 persones que s’hi van apropar, 22 van poder fer la seva donació.

 

A la tarda, la cultura popular va esclatar a la plaça de Ca l’Estruch, amb totes les activitats que els Deixebles del Dimoni de la Pedra Llarga van organitzar per celebrar “La Nit dels Deixebles”. A les 18 h, les activitats infantils van iniciar la jornada amb un taller de maquillatge i, a la nit, els Deixebles van presentar el seu nou espectacle de foc i música. La festa va finalitzar amb una sessió de DJ.

 

Els gegants van ser els protagonistes de diumenge al matí, 30 de setembre. La 13a edició de la Trobada gegantera de Palau-solità i Plegamans, organitzada pels Geganters i Grallers de Palau-solità i Plegamans, va aplegar tretze colles geganteres a la plaça de la Vila. Després de la plantada i abans de les ballades i la cercavila, l’Alcaldessa, Teresa Padrós, i el regidor de Cultura, Miquel Rovira, van fer entrega d’un obsequi sorpresa a les diferents entitats: un mocador per als seus gegants. L’Ajuntament va rebre, per part de l’entitat local, una versió més petita i emmarcada d’aquest mocador commemoratiu. El consistori, a més, va regalar nous vestits als gegants de la vila, coincidint amb l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, els quals també lluïen algunes millores a les seves cares i a mans. Padrós i Rovira, durant el seu discurs, van anunciar l’habilitació d’un espai a la Masia de Can Folguera per a ubicar els gegants de la vila.

 

Les XLV Nits Musicals van posar punt final al cap de setmana amb un concert a l’Església de Santa Maria de Palau-solità. Aquest era l’últim concert del cicle organitzat pels Amics de la Música Clàssica de Palau-solità i Plegamans. El pianista Daniel Blanch i el rapsode Sergi Mateu van oferir al públic, que omplia tota l’església, un concert/recital, emmarcat dins els actes del centenari de la mort de Josep Martí i Cristià.Imatges relacionades

 • 13a Trobada gegantera

  13a Trobada gegantera

 • 13a Trobada gegantera

  13a Trobada gegantera

 • Presentació del Club de Futbol Sala Palau-solità i Plegamans

  Presentació del Club de Futbol Sala Palau-solità i Plegamans

 • Nit dels Deixebles

  Nit dels Deixebles

 • Nit dels Deixebles

  Nit dels Deixebles

 • Nits Musicals

  Nits Musicals

 • Nits Musicals

  Nits Musicals