Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 23 de març

Comencen les votacions de les propostes finalistes dels Pressupostos participatius

5 de novembre de 2018Les votacions es podran fer fins al 30 de novembre a través del web tutries.palauplegamans.cat o al SAC

 

Des d'avui, 5 de novembre, i fins al dia 30, totes les persones majors de 16 anys empadronades a Palau-solità i Plegamans poden votar les seves tres propostes finalistes preferides dels Pressupostos participatius 2018-19. N'hi ha un total de 81, les quals es poden consultar al web tutries.palauplegamans.cat i, físicament, al Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC). En el moment de la votació, es demana indicar els números de les tres propostes seleccionades.

Les persones que vulguin votar poden fer-ho a través del web tutries.palauplegamans.cat o, presencialment, al SAC. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 21 h. S'haurà de presentar un document d'identificació, DNI o NIE, en el moment de fer la votació. Aquesta setmana s'enviarà a tots els habitatges del municipi un díptic informatiu del procés de votació, on hi ha la butlleta per votar presencialment. Tot i això, també es podrà adquirir al SAC.

Aquestes 81 propostes finalistes són aquelles que ha passat el filtre de la Comissió d'impuls i gestió del procés participatiu i dels serveis tècnics municipals. Hi ha actuacions relacionades amb els asfalts i les voreres, els equipaments, l’habitatge, la via pública i el mobiliari urbà, el medi ambient i els parcs. Les propostes que no han arribat a aquesta fase també s'han fet públiques al web, tot indicant el motiu pel qual han estat descartades, tenint en compte els requisits que havien de complir.


Al mes de desembre, s'anunciarà la o les propostes guanyadores, les que obtinguin més vots dels veïns i veïnes, les quals s'executaran amb els 120.000 € destinats al procés de Pressupostos participatius.Imatges relacionades

  • Punt de votació al SAC

    Punt de votació al SAC

Enllaços relacionats