Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 24 de novembre

El Ple Municipal del mes de juliol se celebra aquest dijous 30 presencialment a la Sala Polivalent

28 de juliol de 2020Es podrà assistir de públic prèvia reserva de plaça. Aforament limitat a 10 persones.

 

La sessió també es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament i per Ràdio Palau. 

 

El ple municipal del mes juliol es celebrarà presencialment aquest dijous 30 de a les 18:30 h a la Sala Polivalent. És el primer ple que es celebra presencialment des del ple del mes de febrer. En aquest ple hi podrà assitir també públic prèvia reserva de plaça al correu: gabinetalcaldia@palauplegamans.cat. L'aforament és limitat a 10 persones i les entrades es reservaran en funció de l'ordre d'arribada al correu fins esgotar el límit d'aforament.

 

La Sala garanteix les normes de distància social establertes a la resolució SLT/1429/2020 per la qual s’adopten mesures bàsiques de protecció i organitzatives per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per SARS-CoV-2, atès que l’espai indicat permet la celebració de l’acte observant les normes de distància física interpersonal de seguretat i les següents normes i obligacions:

 

- Utilització OBLIGATORIA de mascareta.

- Mantenir el distanciament físic de 1.5 metres. 

- Rentat de mans amb aigua i sabó o gels hidroalcohòlics. A l'entrada de la sala es disposa d'un dosificador de gel. 

- Higiene de símptomes respiratoris: evitar tossir directament a l'aire, tapar-se la boca amb la cara interna de l'avantbraç en aquests casos i evitar tocar-se la cara, nas i ulls. 

- Les persones que presenten simptomatologia comptabile amb la COVID-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea...) no podran anar a l'equipament municipal. 

- Les persones que han estat positiu per al SARS-CoV 2 durant els 14 dies anteriors, o ha estat en contacte estret amb un positiu confirmat o amb simpotamatologia compatible no podran anar a l'equipament municipal. 

 

El Ple es podrà veure en directe pel canal de Youtube oficial de l’Ajuntament i escoltar  a Ràdio Palau (91.7FM / www.radiopalau.cat). A partir del divendres 31, es podrà recuperar l'àudio íntegre al web de Ràdio Palau i en uns dies també es podrà consultar la sessió integra en vídeo en el següent enllaç vídeoacta dels plens

 

El perfil Twitter de l'Ajuntament (@palauplegamans) retransmetrà en temps real l'aprovació o el rebuig dels diferents punts de l'ordre del dia. Es poden seguir les publicacions relacionades i fer comentaris amb l'etiqueta #PlePsiP.

 

Emissió en directe per Youtube

 

L’emissió es fa pel sistema d’streaming, que permet veure els continguts de vídeo en directe sense la necessitat de ser descarregats. Al vídeo s’hi podrà accedir a través d’un bàner situat a la portada del web municipal i directament des del canal de Youtube de l’Ajuntament.

 

Consulteu en aquets enllaç: l'ordre del dia del ple de juliol de 2020


Imatges relacionades

  • Saló plens

    Saló plens

Documentació adjunta

Enllaços relacionats