Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 24 de novembre

Prohibit el consum compartit de begudes alcohòliques en la via pública i la resta d’espais oberts al públic

29 de juliol de 2020Podrà comportar sancions econòmiques de 3.001 a 15.000 euros

 

Des d’avui 29 de juliol està prohibit consumir begudes alcohòliques en la via pública i la resta de llocs de concurrència pública. Així ho ha anunciat el Govern de la Generalitat de Catalunya que delega la gestió d’aquesta nova llei (20/1985, de 25 de Juliol) en tots els Ajuntaments de Catalunya perquè imposin les sancions pertinents.

 

Segons explica la Generalitat, la situació de la pandèmia provocada pel Coronavirus ha constatat que la pràctica de beure al carrer, en aquells municipis on no es troba regulada, està suposant una via de transmissió de la Covid-19 i es troba necessari ampliar territorialment la mesura a tot el territori Català.

 

Tot i així, aquesta prohibició no afecta el consum en locals o espais autoritzats amb la corresponent llicència. L’incompliment de la mesura es tipifica amb una infracció greu, sancionable de 3.001 a 15.000 euros.

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ja va engegar l’any passat una campanya anomenada “Al Carrer NO”, on es pretenia conscienciar de que beure al carrer, a part de ser prohibit, genera conductes molestes pels veïns i veïnes, percepció d'inseguretat i brutícia a l'espai públic, consigna que el consistori manté present per a tothom. 


Imatges relacionades

  • Prohibició de beure al carrer

    Prohibició de beure al carrer

  • Cartell Campanya "Al Carrer NO"

    Cartell Campanya "Al Carrer NO"

Documentació adjunta