Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple municipal del 30 de juliol de 2020

#Comunicació
#Plens

31/7/2020

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar ahir, dijous 30 de juliol, la sessió corresponent al mes de juliol.  

 

Aquest ple va tornar a ser presencial desprès de mesos de fer-ho per videoconferència. Va tenir lloc a la Sala Polivalent amb un aforament limitat de públic a 10 persones. Tots els regidors i regidors van assistir seguint totes les mesures i normes de prevenció i seguretat. 

 

Es pot escoltar l’àudio sencer de la sessió al web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat) durant un mes i de forma permanent al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat), apartat Ple Municipal. A més es pot veure tota la sessió que es va emetre en directe en el canal de Youtube de l’Ajuntament.

 

El Ple Municipal està format per 17 membres. Els regidors i regidores presents al Ple Municipal van emetre els seus vots per aprovar o rebutjar els següents punts de l’ordre del dia:

 

1. El Ple aprova per unanimitat l’acta de la sessió del ple de data 25 de juny de 2020.

 

2. El Ple aprova el conveni de col·laboració entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament, en relació amb el traspàs del tram de la carretera B-143.

 

Sí 12: ERC (6), JxP (3), Cs (2), PRIMÀRIES (1)

Abst 5: PSC (5)

 

3. El Ple aprova per unanimitat el conveni de col·laboració entre l’INCASOL, l’Ajuntament i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per a la construcció de 36 allotjaments de protecció oficial al carrer Borrell.

 

4. El Ple aprova per unanimitat la declaració de no disponibilitat de crèdit.

 

5. El Ple aprova per unanimitat la modificació de crèdits núm 9.

 

6. El Ple dóna compte de l'informe d’intervenció trimestral respecte del pagament de factures del segon trimestre de 2020.

 

7. El Ple aprova per unanimitat la modificació de la relació de llocs de treball per a l’exercici 2020.

 

8. El Ple aprova per unanimitat el Pla d’Igualtat intern de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

9. El Ple aprova per unanimitat l’aprovació inicial del reglament de la comissió del Pla Intern d’Igualtat de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

10. El Ple aprova per unanimitat la modificació del registre d’unions civils i de les seves normes d’organització i funcionament, així com de la seva denominació.

 

11. El Ple aprova el nomenament de la representació de la Corporació davant l’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública (AMAP).

 

Sí 12: ERC (6), JxP (3), Cs (2), PRIMÀRIES (1)

Abst 5: PSC (5)

 

12. El Ple aprova per unanimitat la modificació en el punt tercer de l’acord de la cessió d’ús sobre els espais de la Masia de Can Maiol.

 

13. El Ple aprova per unanimitat les festes locals corresponents a l’any 2021: 24 de maig i 30 d’agost.

 

 El Ple aprova la moció que presenten els grups municipals JxP i ERC per donar suport al Correllengua 2020.

 

Sí 15: ERC (6), JxP (3), PRIMÀRIES (1), PSC (5)

No 2: Cs (2)

 

15. El Ple aprova per unanimitat la moció que presenten els grups municipals de JxP i ERC amb l’adhesió del PSC i Cs, per fomentar i impulsar un “Palau-solità i Plegamans sense Fum”.

 

16. El Ple aprova per unanimitat la moció que presenten els grups municipals de JxP i ERC, de posicionament en contra la pròrroga o ampliació de les concessions de les autopistes AP-2 i AP-7.

 

17. El Ple dóna compte de les resolucions emeses per l’Alcaldia i acords de la Junta de Govern Local des de l’última sessió plenària.

 

18. Precs i preguntes.

 

A partir d'avui, es pot recuperar l'àudio íntegre de la sessió al web de @RadioPalau (http://radiopalau.cat ) i el vídeo íntegre en els propers dies a la pàgina de l'Ajuntament http://videoacta.palauplegamans.cat o al nostre canal de Youtube.

Torna



Comparteix aquest contingut