Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 24 de novembre

Ja es pot llegir el número 36 del Butlletí Municipal

31 de juliol de 2020Ja es pot llegir el número 36 (juliol del 2020) del Butlletí d’Informació Municipal de Palau-solità i Plegamans. Està disponible on-line i en format paper es lliurarà aviat a totes les llars de Palau-solità i Plegamans, també es podrà trobar als equipaments municipals.

 

En aquesta edició del Butlletí Municipal del mes de juliol s’explica el recull de propostes dels pressupostos participatius 2020 on s’invertiran 240.000 euros del pressupost municipal en projectes de l’àmbit social i l’àmbit de la sostenibilitat. També s’exposa la transformació de la Festa Major en ‘Activitats culturals i d’oci d’estiu’ que se celebraran, amb les mesures de seguretat i prevenció corresponents per evitar la propagació del Coronavirus. A les pàgines centrals trobareu la programació. També trobareu informació sobre l’augment dels pressupostos per a projectes educatius i esportius o l’enquesta sobre Seguretat Ciutadana. També s’explica la incorporació de 17 persones dins del Pla d’Ocupació 2020 de l’Ajuntament, alhora que es destaca el nou servei d’assessorament laboral per a persones aturades des del servei de Promoció Econòmica Palau Avança.

 

A les pàgines centrals es mostren les dades de l’Oficina d’Informació al Consumidor i la despesa anual de l’OMIC. Així mateix s’informa de la realització del Pla de Salut 2020-2024 i de les millores i canvis en el servei de gestió dels residus de la vila. En un annex també s’informa de les sancions imposades per l’Ajuntament per l’ús incorrecte dels contenidors i accions incíviques en la recollida residus. Per últim a la contraportada, destaquem l’entrevista personal al darrer director de l’Escola Can Periquet Jonathan Sánchez Sáez.


Imatges relacionades

  • Portada Butlletí municipal núm. 36 Juliol 2020

    Portada Butlletí municipal núm. 36 Juliol 2020

Documentació adjunta

Enllaços relacionats