Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Inscripcions obertes a cursos gratuïts ‘on line’ del Punt TIC Palau

#DESOC
#Ensenyament
#Telecos_Informatica

19/2/2021

Es treballarà amb videotrucades grupals o directes al YouTube

 

Arran de la situació de pandèmia, el Punt TIC Palau ha estat treballant en un procés de transformació del servei que ofereixen, per passar dels cursos i tallers presencials als virtuals. Per això, aquest mes de febrer comencen les noves formacions gratuïtes en línia.

 

L'equip del Punt TIC Palau, ha desenvolupat unes formacions reduïdes amb temàtiques clares i concises per tal que si no es pot assistir a totes no es perdi el fil de l'aprenentatge. D'aquesta manera, es treballarà amb videotrucades grupals o directes al YouTube, d'una durada aproximada d'una hora on es parlarà d'un tema concret.

 

Els cursos són els següents:

  • AlfabèTIC: Iniciació a la informàtica i internet.
  • Càpsules TIC: Telegram, Jitsi, murs digitals, google classroom, google sites i seminaris web.
  • Fotografia i repte fotogràfic: Iniciació.
  • Android: Ús del mòbil.
  • LibreOffice: Writer
  • Club Codi: Iniciació Scratch i Micro:bit.
  • Club Memory: exercicis per a la memòria.
  • Preparació proves ACTIC

 

El calendari de les formacions en línia comença aquest mes de febrer i finalitza el 22 de juny. Per inscriure’s-hi podeu fer clic en aquest enllaç: inscripcions Punt Tic

Els horaris d’atenció a les persones usuàries és telemàtic de dilluns a dijous de 10 a 16 hores; per Telegram al telèfon 673 312 125 o per mail a punttic@palauplegamans.cat. Podreu troba més informació al web: Punt TIC Palau

 

Què ès el Punt Tic?

El Punt TIC Palau és un dels 500 telecentres que formen part de la Xarxa Punt TIC. És un espai orientat al desenvolupament de processos integrals d'alfabetització digital i d'accés a les tecnologies, dotat d'equipament informàtic i ajuda personalitzada. Gestionat per Palau Solidari i subvencionat per l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

És el lloc on les persones participants realitzen accions per a la seva capacitació tecnològica, desenvolupant així les habilitats, destreses i coneixements útils per incorporar-se a la societat de la informació i superar la fractura digital.

 

D'accés públic obert a tothom, a qualsevol ciutadà, empresa, col·lectiu, professional, administració local que manifesti la seva voluntat i/o necessitat d'accedir als recursos que la Xarxa Punt TIC els ofereix, amb caràcter general, i, de forma prioritària, aquells col·lectius socials o empresarials amb més dificultats d'accés a la societat de la informació.

Enllaços relacionats

Comparteix aquest contingut