Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Disponilbe a partir de l'1 d'abril la cita prèvia per obtenir dia i hora per renovar el DNI

#Governació

30/3/2021

A partir del dijous estarà actiu l'enllaç per demanar Cita prèvia DNI 

 

Des del proper dijous 1 d'abril, es podrà demanar cita prèvia per obtenir dia i hora per renovar o expedir el Document Nacional d’Identitat (DNI) a través d’un baner ubicat a la part superior de la portada del web municipal: Cita prèvia DNI. Palau-solità i Plegamans acull periòdicament una oficina mòbil d’expedició del DNI electrònic a l’auditoria de la Masia de Can Cortès.

 

Quan entreu en aquest espai web, haureu de fer clic a ‘Calendari cita prèvia’ i allà trobareu un calendari telemàtic on haureu de reservar el dia i hora amb les vostres dades personals. Tant per fer l'expedició del DNI com per fer la renovació, la presència física de la persona sol·licitant el dia i hora escollit, serà imprescindible.

 

Recordeu que l’enllaç del web per demanar la cita prèvia no estarà operatiu fins l’1 d'abril, data a partir de la qual es podrà fer la reserva.

 

Que cal portar per fer la renovació?

1 fotografia, l’import just de la taxa (12€), el DNI, i si es canvia el domicili també cal portar un volant de padró, que es pot demanar el mateix dia a l'OAC.

 

En cas de primera expedició de DNI d'infants, cal portar la partida literal de naixement, el llibre de família, 2 fotografies, l'import just de la taxa (12€), un volant de padró i han de venir acompanyats d'un dels progenitors.

 

Cal recordar que la tramitació del DNI es fa en dues sessions:

-El dia d'expedició/renovació

-El dia de la recollida, a concretar per la Policia Nacional. En cas que l’interessat/da no es presenti, s’haurà d’esperar a que  la unitat mòbil es desplaci de nou a Palau-solità i Plegamans.

Comparteix aquest contingut