Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 5 d'agost
    |
  • Imprimeix la pàgina

Curs de Nòmines i Seguretat Social

Del 14 d'octubre de 2019 al 29 d'octubre de 2019La sessió informativa esta prevista pel proper dimarts 8 a les 10h, a Palau Avança.

 

El curs està pensat per proporcionar els coneixements i habilitats pràctiques necessàries per confeccionar nòmines en tots els supòsits que puguin donar-se en l’empresa, així com l’elaboració d’assegurances socials i contractes de les últimes reformes operades. També té per objectiu saber confeccionar un contracte de treball i el càlcul d’una aplicació. Adreçat prioritàriament a persones aturades. Hi ha una reserva de places per persones treballadores. Està previst fer una formació de segon nivell de 30h, en els mateixos dies de la setmana de cara al novembre, per totes aquelles persones que vulguin aprofundir en el tema.

 

Curs de 30 hores

Inscripció: presencial a Palau Avança, C/ Folch i Torres, 88-90. Inscripcions a partir del 16 de Setembre.
Places limitades. Es farà una selecció de les persones que es volen inscriure segons formació i experiència i, es confirmarà la plaça a partir del 8 d'Octubre.

Per a més informació: telèfon 93 864 53 16, mail: ocupacioempresa@palauplegamans.cat


Horari
Dilluns, dimarts i dijous de 9.15 a 13.15 h


Lloc
Edifici de Palau Avança


Organitzador
Palau Avança - Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, amb la col·laboració de Femarec, Generalitat de Catalunya i el Ministerio d'Empleo i Seguridad Social


Imatges relacionades

  • Nòmines i Segurtat Social

    Nòmines i Segurtat Social