Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de febrer

Ple extraordinari aquest vespre sobre l'autonomia de Catalunya

24 d'octubre de 2017L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha convocat la celebració d'un Ple Extraordinari que tindrà lloc aquest vespre, 24 d'octubre, a les 20.30h, a la Casa Consistorial.

 

A banda de ratificar la urgència de la sessió, el Ple Municipal tractarà un únic punt a l'ordre del dia:

 

  • Aprovació de la moció per aturar la suspensió de l'autonomia de Catalunya.

S'abordarà, doncs, l'aplicació de l'article 155 de la Constitució Espanyola envers les institucions catalanes. Es preveu que el Senat ho aprovi aquesta setmana, atenent la sol·licitud feta pel govern de l'Estat.

 

La ciutadania pot escoltar en directe el debat que es generi a través de Ràdio Palau, al 91.7 de la FM o a www.radiopalau.cat. També s'anunciarà l'aprovació o denegació d'aquesta moció al perfil Twitter de l'Ajuntament: @palauplegamans. Qui ho desitgi, també pot presenciar-lo com a públic.

 

La convocatòria d'aquest ple extraordinari ha estat aprovada per resolució d'Alcaldia després que ho hagin sol·licitat els grups PDeCAT-Demòcrates, ERC i ICV. Es convoca en compliment de l'article 33.1 del Reglament Orgànic Municipal, que estableix que se celebraran sessions extraordinàries quan així ho disposi l'Alcaldia o quan ho sol·liciti la quarta part dels membres de la Corporació. Els tres grups que ho sol·liciten sumen 5 edils. El Ple Municipal està format per 17 regidors i regidores.

 

 Imatges relacionades

  • Sala de Plens de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

    Sala de Plens de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

Enllaços relacionats