Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 20 de gener

 

Convocatòria del Pla d'Ocupació 2018

 

Oberta. Publicació: gener del 2018. Previsió d'inici dels contractes: del febrer al juliol (segons perfil professional).

 

S'ha obert la convocatòria del Pla d'Ocupació Municipal 2018. Es contracten 16 persones en situació d'atur per desenvolupar tasques en serveis municipals. 

 

Les Bases del Pla d'Ocupació Municipal 2018 detallen els requisits per optar-hi, la documentació que cal aportar i tota la informació necessària.

 

Les 16 places són per a persones en situació d'atur i que estiguin inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya com a demandants de feina. A més, hi ha altres requisits, també d'específics segons el lloc de feina al qual es vol optar.

 

El pressupost es municipal i d'una subvenció de la Diputació de Barcelona, dins el PROGRAMA COMPLEMENTARI DE FOMENT DE L’OCUPACIÓ LOCAL 2017-2018.

 

Més informació a:

 

Palau Avança

Servei Municipal d'Ocupació i Empresa

Carrer Folch i Torres, 88-90

Tel: 93.864.53.16

A/e: ocupacioempresa@palauplegamans.cat

Horari d'atenció: De dilluns a divendres, de 9 a 14h.

Imatges relacionades

 • Pla d'ocupacio

  Pla d'ocupacio

 • Pla d'ocupació

  Pla d'ocupació

 • Treballadora contractada en un pla d'ocupació anterior.

  Treballadora contractada en un pla d'ocupació anterior.

 • Una persona contractada en un pla d'ocupació anterior i treballant com a paleta per a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

  Una persona contractada en un pla d'ocupació anterior i treballant com a paleta per a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.