Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Torna el ‘Clean up Day’ a Palau-solità i Plegamans

#Medi Natural

27/4/2021

Enguany es farà una neteja per la riera de Sentmenat i el bosc de la serra de Can Riera

 

El pròxim dissabte 8 de maig tindrà lloc el ‘Clean up Day’ del 2021, una jornada de neteja de l’entorn emmarcada dins la iniciativa ‘Let’s Clean Up Europe’. Aquesta acció comuna a tot Europa serveix per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

 

A Palau-solità i Plegamans, s’ha organitzat una jornada de neteja en un recorregut de 3 km per la riera de Sentmenat i el bosc de la serra de Can Riera. El punt de trobada serà el parc de La Sagrera (entre el camí de Can Riera i el carrer Abat Oliva: https://goo.gl/maps/F4kbCeub8Qetvoe37) a les 10 h. És una activitat oberta a tots els públics i es recomana portar calçat adequat i pantaló llarg i mascareta obligatòriament. L’Ajuntament subministrarà guants, bosses i sacs per a la recollida.

 

Qui vulgui assistir s’ha d’inscriure prèviament al 93 864 80 56 o enviant correu al mediambient@palauplegamans.cat o per whattsap al 616 902 947.

 

Aquest és el cinquè any que el municipi organitza una jornada de neteja emmarcada en la iniciativa ‘Let’s Clean Up Europe’. El 2020 es va fer un pels voltants de la Font de Can Pujol. En aquesta edició es van recollir un total de 180 kg de residus i es va comptar amb la participació d’unes 46 persones.

Comparteix aquest contingut