Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

La vila recupera l’escut de la família Plegamans com a iconografia pròpia a la fira Medievàlia

#Cultura
#Turisme

30/4/2021

Aquest cap de setmana Palau-solità i Plegamans torna a l’edat mitjana i hi haurà concerts i visites guiades al castell

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha recuperat un original de l’escut de la família Plegamans i n’ha fet una reproducció per poder-lo fer servir d’ara endavant en la comunicació i esdeveniments públics. D’aquesta manera la vila recupera una iconografia pròpia de la història local per la fira Medievalia d’aquest cap de setmana.

 

Uns dies on es tornarà a l’edat mitjana amb concerts de música medieval a càrrec del grup La Torna. Seran dissabte a les 18 h i diumenge a les 12 h i que a causa de la pluja prevista s’han mogut al Teatre de la Vila. Es poden obtenir entrades a: palauplegamans.koobin.cat. S’obriran portes 30 minuts abans.

 

Per altra banda també serà una oportunitat única per visitar el Castell de Plegamans amb visites guiades i historicorecreatives. La durada de les visites serà d’una hora aproximadament i les reserves estan obertes en franges de 30 minuts de 6 persones màxims (sense límit de persones de la mateixa bombolla de convivència atès les noves mesures de PROCICAT). Per reservar plaça s’ha de trucar a l'Ajuntament al tel. 93 864 80 56 de 9 a 21 hores.

Comparteix aquest contingut