Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

A punt per estrenar la nova programació 2018-19 de Ràdio Palau

#Comunicació

28/9/2018

La nova temporada de Ràdio Palau arrenca dilluns 1 d’octubre i us acompanyarà fins a finals de juny de 2019. La programació 2018-2019 oferirà una combinació d’informació i d’entreteniment amb la proximitat com punt de referència. Ràdio Palau segueix apostant per uns informatius professionals i rigorosos (amb el Palau Notícies), per fer ressò de l’activitat esportiva local (amb el Palau d’Esports) i per apropar alguns serveis municipals i l’activitat de les entitats (a través del magazine El Meu Carrer).

I ho fem també amb la col·laboració de persones voluntàries, tant d’entitats com a títol individual, que als vespres fan possible una oferta ben diversa de programes que reflecteixen el dinamisme cultural i social del nostre municipi.

Una temporada radiofònica de qualitat per seguir sent el mitjà més immediat i de referència sobre l’actualitat de Palau-solità i Plegamans.

Ens podeu seguir al 91.7 de la FM, o a través d’smartphones i tablets descarregant la nostra aplicació gratuïta per IOS i Android, i també a través de la nostra web www.radiopalau.cat amb tots els programes a la carta.

Torna



Comparteix aquest contingut