Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

El Ple Municipal del mes de febrer se celebra aquest dijous 25 de forma telemàtica

#Alcaldia
#Informació Coronavirus
#Plens

23/2/2021

La sessió virtual es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament i per Ràdio Palau

 

El ple municipal del mes de febrer de 2021 es tornarà a celebrar telemàticament. Tots els regidors i regidores es connectaran virtualment per poder seguir el desenvolupament de la sessió del Ple Municipal del mes de gener a les 19:00 h. 

 

Els veïns i veïnes que vulguin fer alguna pregunta relacionada amb els punts de l'ordre del dia ho podran fer a través del xat en directe de la retransmisió del ple pel canal de Youtube. 

 

El Ple es podrà veure en directe pel canal de Youtube oficial de l’Ajuntament i escoltar  a Ràdio Palau (91.7FM / www.radiopalau.cat). A partir del divendres 26 es podrà recuperar l'àudio íntegre al web de Ràdio Palau i en uns dies també es podrà consultar la sessió integra en vídeo en el següent enllaç vídeoacta dels plens

 

El perfil Twitter de l'Ajuntament (@palauplegamans) retransmetrà en temps real l'aprovació o el rebuig dels diferents punts de l'ordre del dia. Es poden seguir les publicacions relacionades i fer comentaris amb l'etiqueta #PlePsiP.

 

Emissió en directe per Youtube

 

L’emissió es fa pel sistema d’streaming, que permet veure els continguts de vídeo en directe sense la necessitat de ser descarregats. Al vídeo s’hi podrà accedir a través d’un bàner situat a la portada del web municipal i directament des del canal de Youtube de l’Ajuntament.

 

Consulteu en aquets enllaç: l'ordre del dia del ple de febrer de 2021

Documentació adjunta

Comparteix aquest contingut