Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple municipal del 25 de març de 2021

#Comunicació
#Plens

26/3/2021

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar ahir, dijous 25, la sessió corresponent al mes de març

 

Aquest ple va tornar a ser de forma telemàtica i tots els regidors i regidores es van connectar de forma virtual. 

 

Es pot escoltar l’àudio sencer de la sessió al web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat) durant un mes i, de forma permanent, al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat), apartat Ple Municipal. A més podeu de tornar-lo a veure pel canal de Youtube.  

 

El Ple Municipal està format per 17 membres. Els regidors i regidores presents al Ple Municipal van emetre els seus vots per aprovar o rebutjar els següents punts de l’ordre del dia:

 

  1. El Ple aprova l’acta de les sessions del ple de data 25 de febrer de 2021.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat inicialment del Pla Local d’Habitatge de Palau-solità i Plegamans

 

  1. El Ple aprova inicialment l’expedient de modificació de crèdits amb un import de 292.774,81 € per diferents conceptes.

 

Sí 11: ERC (6), JxP (2), PRIMÀRIES (1), Cs (2)

Abstencions 5: PSC (5)

 

  1. El Ple aprova inicialment l’expedient de modificació de crèdits amb un import de 468.301,73 € per diferents conceptes.

 

Sí 11: ERC (6), JxP (2), PRIMÀRIES (1), Cs (2)

Abstencions 5: PSC (5)

 

  1. El Ple dona compte de l’informe d’intervenció trimestral respecte del pagament de factures del quart trimestre de 2020

 

  1. El Ple aprova per unanimitat la sol·licitud de bonificació de l'impost sobre construccions, instal·lacions i obres, liquidat amb motiu de les obres de rehabilitació de l'envolupant exterior de la "Casa Agell".

 

  1. El Ple aprova l’adjudicació de la contractació del servei de recollida de residus sòlids urbans del municipi per una durada de 5 anys a Corporación CLD per 6,3 milions d’euros.

 

Sí 10: ERC (6), JxP (3), PRIMÀRIES (1),

No 7: PSC (5), Cs (2)

 

  1. El Ple aprova per unanimitat l'adhesió de l'Ajuntament a la Comissió d'Ètica en la Contractació Pública

 

  1. El Ple aprova per unanimitat l'addenda del contracte per a la concessió, la gestió i l’explotació d’aigua potable al

 

  1. El Ple aprova per unanimitat l'acta relativa a les operacions de delimitació entre els termes municipals de Lliçà d'Amunt i Palau-solità i

 

  1. El Ple aprova per unanimitat la denominació ambnoms de dona per a tres parcs a la vila: Enriqueta Gallina i Roman, Clara Campoamor Rodríguez i Neus Català i Pallejà.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat inicialment el reglament de les prestacions econòmiques de caràcter social de Palau-solità i Plegamans.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat inicialment el reglament d’arxiu municipal de Palau-solità i Plegamans.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat autoritzar la substitució del vehicle adscrit a la llicència municipal de vehicles lleugers de servei públic (taxi) núm. 7 de Palau-solità i

 

  1. El Ple aprova per unanimitat la moció que presenta Primàries amb l’adhesió PSC i Cs, per a la modificació de l'ordenança de civisme.

 

  1. El Ple aprova la moció que presenta Cs registre d'entrada núm. 4479, de petició de posicionament de l'ajuntament de Palau-solità i plegamans en condemna de la violència.

 

Sí 7: PSC (5), Cs (2)

Abstencions 9: ERC (6), JxP (3)

No 1: PRIMÀRIES (1)

 

  1. El Ple aprova per unanimitat la moció d’ERC amb l’adhesió JXPSIP, a favor del ple reconeixement dels drets de les persones trans* i en suport d'una llei trans.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat la moció que presenten tots els grups municipals contra el tancament de l'empresa Bosch a Lliçà d'Amunt

 

  1. El Ple dona compte de les resolucions emeses per l'alcaldia i acords de la Junta de Govern Local des de l'última sessió plenària

 

  1. Precs i preguntes

Torna



Comparteix aquest contingut