Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

Primàries - Opinió del grup municipal

Fem balanç...?

#Grup municipal Primàries

1 de desembre de 2019

1 Ple de constitució+3 ordinaris+2 extraordinaris; 6 Comissions Informatives; 6 Juntes de Portaveus; 1 Consell Escolar Municipal; 1 Consell Escoles Bressol; assistència a actes; 6 mocions presentades; 18 preguntes escrites a regidories; 6 preguntes orals; 3 comunicacions per escrit; argumentacions del sentit del vot emès en els punts de les ordres del dia; reunions amb regidors del govern per aclarir dubtes; assistència a l’Assemblea de Càrrecs Electes convocada pel Consell per la República a Barcelona...

 

Balanç que valorem positivament, que enforteix la nostra feina i el desig de fer-la créixer i ser fidels als nostres principis: treballar per el poble i defensar els nostres objectius de país. Considerem, però, que cal practicar l’autocrítica, imprescindible en tota actuació individual i col·lectiva. Aquest és el nostre compromís.

 

L’Administració pública, suposa una experiència que, com totes, té aspectes que enforteixen els ànims i d’altres que requereixen superació i esforç constant. Seguim, però, amb l’objectiu de fer política d’una altra manera i apostem per més participació i empoderament de la ciutadania en el dia a dia del complex món municipal. Transparència, fiscalització i la lluita per les llibertats individuals i col·lectives són fites irrenunciables.

 

El nostre agraïment a les persones de la Coord Local de Primàries(CL) per les contínues tasques de recerca, opinió i assessorament i a L’Assemblea Local(AL) que, mensualment, exerceix la sobirania i la democràcia directa i decideix el sentit del nostre posicionament polític en totes i cadascuna de les qüestions a debatre.

 

Volem compartir i fer arribar un record molt sentit pels presos i preses polítiques, per les persones exiliades, per les encausades i per les represaliades. Desitgem de tot cor que aviat s’acabi aquest mal son i la injustícia que pateixen. Bones Festes a tothom!


Torna



Comparteix aquest contingut