Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

S'obre el termini d'inscripcions al Palau Ressona 2024

#Joventut

30 de setembre de 2024

Els grups interessats poden inscriure's al Palau Ressona des d'avui fins al divendres 25 d'octubre

 

Enguany s’inclou una nova categoria de música urbana, per fer un lloc a aquests estils musicals tan coneguts entre el jovent

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, a través de l’àrea de Joventut, ha convocat la 20a edició del Concurs de Música Jove Palau Ressona. Aquest esdeveniment té com a objectiu donar suport als joves músics oferint-los un espai per promoure el seu desenvolupament.

 

El concurs està obert a formacions i solistes d'entre 12 i 30 anys, i inclou tres categories: la Categoria A per a joves d'entre 21 i 30 anys, la Categoria B per a participants d'entre 12 i 20 anys, i la nova Categoria de Música Urbana, que engloba estils com el trap, rap, hip-hop i altres gèneres contemporanis.

 

Les inscripcions estaran obertes fins al 25 d'octubre, i es pot participar a través del web de l'Ajuntament. Els/les finalistes seleccionats/es actuaran en un concert el 23 de novembre, on un jurat especialitzat decidirà els guanyadors. Els premis inclouen gravacions de maquetes, videoclips i actuacions en directe, amb l'objectiu d'impulsar la carrera musical dels/les joves participants.

 

L’organització també ha subratllat la importància de la perspectiva feminista, donant valor afegit a les formacions paritàries o compostes íntegrament per dones, així com penalitzant comportaments sexistes o discriminacions en les actuacions.

 

Podeu consultar les bases i formalitzar la inscripció telemàtica abans de les 20 h del divendres 25 d’octubre.

 

Ignasi Fargas, regidor de Joventut, ha destacat que "el Palau Ressona és molt important per promoure la música de joves locals. A més, enguany hem afegit la categoria de música urbana, que és un gènere que actualment està molt en boga”.

Bases i inscripció:

Torna



Comparteix aquest contingut