Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

PSC - Opinió del grup municipal

L’equip de govern d’ERC i Junts diu NO a donar suport al nou sector d’activitats econòmi-ques de Llevant en el qual es preveuen més de 750 llocs de feina

#Grup municipal PSC

1 de desembre de 2019

El Grup Municipal del PSC de Palau-solità i Plegamans hem endegat una sèrie d’accions per reivindicar i defensar el nou sector d’activitats econòmiques de Llevant que s’ha de desenvolupar a les zones de Can Planes i de Llevant. Dos nous sectors de creixement en l’àmbit econòmic i industrial que realitzarà la Generalitat de Catalunya a través de l’Incasòl. Aquest nou espai té un potencial per crear més de 750 nous llocs de feina.

 

Lamentem la decisió de l’equip de govern d’ERC i Junts de votar en contra de la moció que vam presentar per donar suport al projecte.

 

Considerem perillosa la deriva que ha iniciat l’equip de govern municipal sobre la qüestió. En aquest sentit critiquem la falta de visió de l’equip de govern en intentar perdre una gran oportunitat per a la vila. Durant molt de temps, i especialment durant la campanya, vam advertir a ERC que feien demagògia en prometre aturar el desenvolupament de la zona si accedien al govern. Ara hem vist com l’equip de govern ha començat a recular i en poc temps començaran a parlar de les bondats del projecte.

 

Els socialistes defensem aquesta nova zona, per una banda, per la importància estratègica pel desenvolupament futur de la vila en relació amb el seu dinamisme econòmic i empresarial. Per altra banda, pel factor de generar nous llocs de feina estables que poden afavorir a una part important de la ciutadania de Palau. I per últim, per seguir apostant per una vila oberta, conscient del seu paper en l’àmbit territorial i d’ubicació estratègica.

 

Aprofitem aquestes línies per desitjar-vos a tots un Bon Nadal i un molt bon inici d’any, en companyia de les persones estimades!


Torna



Comparteix aquest contingut