Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

El 10 de maig comença la preinscripció per al curs 2021-2022 al PFI-PTT

#Empresa i Ocupació

30/4/2021

El programa està destinat a joves d’entre 16 i 21 anys sense la titulació d’ESO

 

El pròxim 10 de Maig i fins el 21 de maig estarà obert el termini de preinscripció al PFI-PTT de Palau-solità i Plegamans. El PTT és un curs destinat a joves d’entre 16 i 21 anys que no han pogut obtenir el Graduat d’Educació Secundària Obligatòria (GESO) i que volen redirigir el seu itinerari formatiu i professional.

 

A Palau-solità i Plegamans s’ofereixen dues modalitats de cursos:

 

  • Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.
  • Auxiliar de muntatge d’instal·lacions elèctriques d’aigua i gas

 

El PTT combina la formació general: matemàtiques, comunicació (llengües), entorn social i incorporació al món laboral amb la formació professionalitzadora: en el cas de vendes, oficina i atenció al públic es realitzen els mòduls d’ofimàtica, atenció al client, tècniques de venda i preparació de comandes i en el cas d’instal·lacions elèctriques d’aigua i gas es realitzen els mòduls de d’instal·lacions elèctriques, gas i domòtica, operacions de fontaneria i un mòdul de Prevenció de Riscos Laborals.


A més, l’alumnat realitza 180 hores de formació al centre de treball, amb les quals consoliden els aprenentatges i tenen un primer contacte amb el món laboral.

 

La metodologia d’aquests cursos és eminentment pràctica i significativa, treballant amb eines i recursos propis del medi laboral i amb un acompanyament molt individualitzat i proper.

 

Com fer la preinscripció?

 

Trobareu tota la informació sobre aquesta formació professional clicant en aquest enllaç. També podreu trobar el calendari de preinscripcions complet en aquest enllaç: calendari.


Per més informació us podeu adreçar mitjançant el correu a8960036@xtec.cat. Per a tota la gestió de matrícula us podeu dirigir a Palau Avança  o el telèfon 938 64 53 16.

 

Documentació a entregar per fer la preinscripció:

- Formulari de sol·licitud de preinscripció (disponible a partir del dia 10 de maig a l’enllaç anterior). 

  - Fotocopia del DNI, NIE o Passaport. 

  - Si el domicili és diferent al que diu el DNI, amb la targeta de residència on consta el NIE o no es té NIE: Certificat o volant municipal de convivència.

  - Certificat d'estudis o altra documentació que acrediti el nombre de cursos escolaritzats a l'ESO i l'últim curs que s'ha realitzat o que s'està realitzant. 

  - Si l'alumne és menor d'edat: 1) Fotocopia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. 2) Fotocòpia del DNI/NIE de la persona sol·licitant )pare, mare o tutor legal) o de la targeta de residència on consta el NIE si es tracta de persones estrangeres.

Comparteix aquest contingut