Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

L’Ajuntament aprova la convocatòria de subvencions per a la compra de bicicletes o patinets

#Gestió Ambiental

5/6/2021

L’acord adoptat al Ple Municipal es va prendre per unanimitat

 

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va aprovar per unanimitat en la sessió celebrada presencialment el passat 27 de maig la convocatòria i les bases per a l’atorgament de subvencions adreçades a la compra de bicicletes o altres vehicles de tracció humana -com patinets-, incloses les de tipus elèctric. En concret, l’Ajuntament destinarà a aquestes subvencions l’import de 10.000 euros.

 

S’hi podran beneficiar les persones que compleixin els següents requisits: les persones físiques que estiguin empadronades a Palau-solità i Plegamans; les persones jurídiques que tinguin la seu social o l’activitat habitual en el municipi; les persones jurídiques sense ànim de lucre que estiguin inscrites en el Registre Municipal d’Entitats. A més, s’han de trobar al corrent de totes les obligacions tributàries i de Seguretat Social.

 

A més, la compra de la bicicleta o patinet s’ha de realitzar a un comerç dins la comarca o l’Àrea d'influència de la Riera de Caldes (AMERC), i se n’exclouen les grans superfícies. Les persones físiques només podran accedir a una sola compra subvencionada d'una bicicleta o vehicle, mentre que les persones jurídiques en podran comprar com a màxim 2.

 

Durant 2 anys des de la data de la compra, la persona beneficiària no podrà vendre a tercers la bicicleta o el vehicle comprats amb la subvenció de l'Ajuntament.

 

El regidor de Gestió Ambiental, Jordi Plaza, ha celebrat l’aprovació de la convocatòria de les subvencions, que té com a objectiu “promocionar la mobilitat activa i sostenible a Palau-solità i Plegamans”.

Comparteix aquest contingut