Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple Municipal del 23 de febrer de 2023

#Plens

24/2/2023

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar ahir la sessió corresponent al mes de febrer

 

Aquest ple es va celebrar al Saló de Plens de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Es pot escoltar l’àudio sencer de la sessió al web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat) durant un mes i, de forma permanent, al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat), apartat Ple Municipal. A més podeu de tornar-lo a veure pel canal de Youtube.  

  1. El Ple aprova per unanimitat les actes de la sessió del ple de data 26 de gener de 2023.
  2. El Ple dona compte de la morositat i el període mixt de pagament a proveïdors del preu municipal del 4rt trimestre de 2022. 
  3. El Ple dona compte de la tramesa d’informació de l’estat execució i estabilitat pressupostària del 4rt trimestre al Ministeri d’Hisenda.
  4. El Ple dona compte de la modificació del calendari fiscal del mercat setmanal dels dissabtes 1r-2n-3r trimestres de 2023 i de l'aprovació del calendari fiscal mercat del 4t trimestre de 2022.
  5. El Ple aprova per unanimitat la concessió demanial, mitjançant procediment obert, de l’ús privatiu de la zona d’equipaments públics del Pla Parcial Riera de Caldes, 2a. fase de la Masia Can Grau..
  6. El Ple aprova per unanimitat l’estimació parcial de les al·legacions presentades a l’expedient de perllongació forçosa de la prestació del servei públic de neteja viària del municipi per garantir la continuïtat de la prestació del mateix.
  7. El Ple aprova la proposta per acordar la rescissió de mutu acord del conveni de col·laboració subscrit amb l’Institut Català del Sòl en relació al Pla del sector industrial de Llevant i Can Planes. Sí 10: ERC (6), Junts x Palau (3), Primàries (1) Abstenció 5: PSC (3), Cs (2)
  8. El Ple aprova per unanimitat la modificació de la plantilla funcionaris 2023 i la modificació de la relació de llocs de treball.
  9. El Ple aprova per unanimitat l'inici d’expedient per donar noms de dones a tres parcs de la vila: -Parc de la Masovera (Pedra Llarga), -Parc Natividad Yarza Planas (Can Parera), -Parc Dolors Aleu Riera (Jardins de Can Malla)
  10. El Ple aprova per unanimitat el nomenament de Liberto Folch Molins com a membre del Consell Municipal de Salut en nom de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública Baix Vallès per la mort de l'anterior membre Miquel Lluch Rodríguez.
  11. El Ple rebutja la moció del PSC amb títol "Moció per garantir el correcte abastament d’aigua a Palau-solità i Plegamans, de forma legal, solvent i amb plenes garanties". No 10: ERC (6), Junts x Palau (3), Primàries (1) Sí 7: PSC (5), Ciutadans (2).
  12. El Ple dona compte de les resolucions emeses per l'alcaldia i acords de la junta de govern local des de l'última sessió plenària.
  13. El Ple no va tenir propostes d'urgència.
  14. El Ple acaba amb el punt de precs i preguntes.

 

Es pot recuperar l'àudio íntegre de la sessió al web de Ràdio Palau i el vídeo íntegre en els dies vinents a la pàgina de l'Ajuntament http://videoacta.palauplegamans.cat/ o al nostre canal de youtube.

 

 

 

Torna



Comparteix aquest contingut