Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Comença el procés participatiu per escollir el concert familiar matinal de la Festa Major 2024

#Cultura
#Festes
#Participacio

14/3/2024

Es pot votar del 14 de març al 4 d’abril i els grups candidats son Reggae per Xics, El Pony Menut i Lali BeGood.

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans engega el procés participatiu per seleccionar el concert familiar matinal de la propera Festa Major. En aquest sentit, tothom està convidat a participar d’aquesta decisió, el resultat de la qual s’inclourà en el programa d’una de les celebracions més esperades de l'any.

 

Ja fa temps que s’impulsa aquest procés participatiu per la Festa Major, consolidant-se com una tradició en què les entitats de cultura i festes, juntament amb la ciutadania, col·laboren per seleccionar la programació de les nits a l'Espai de Barraques i proposar altres activitats festives.

Aquest any, seguint la línia de les edicions anteriors, l'Ajuntament vol seguir implicant a la resta de la ciutadania en la programació de la Festa Major. Per aquest motiu, s’obre un nou procés participatiu per ampliar la presa de decisions realitzada per la ciutadania en la programació, concretament per escollir quin grup actuarà en el concert familiar matinal de la Festa Major Petita de dilluns 2 de setembre.

 

Els tres grups candidats que es podran votar són els següents: Reggae per Xics, El Pony Menut i Lali BeGood. El període de votació estarà actiu des del 14 de març fins al 4 d'abril.

 

Un cop finalitzi el període de votacions, els resultats seran públics el 5 d'abril, i el grup musical seleccionat es comunicarà el 9 d'abril (la confirmació del grup estarà condicionada a la seva disponibilitat en la data seleccionada). Tot i que s'ha fet la prereserva dels grups, es farà una nova confirmació per assegurar-ne la disponibilitat.

 

Per votar i més informació, podeu visitar l'enllaç a l'espai de votacions: Participa de la Festa Major 2024.

Torna



Comparteix aquest contingut