Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Roses, llibres i molt més per celebrar Sant Jordi 2024

#Cultura
#Fires i mercats

15/4/2024

Palau-solità i Plegamans ha programat activitats pel 19, 20, 22 i 23 d’abril

 

Durant la setmana de Sant Jordi, Palau-solità i Plegamans ha previst una programació variada per tal de celebrar aquesta data tan assenyalada dins el calendari festiu català.

 

Abans del dimarts 23 d’abril s’han previst dues presentacions de llibres i l’entrega de Premis de Prosa i Poesia. Així, el divendres 19 d'abril, l'Auditori de la Masia de Can Cortès comptarà amb la presentació del llibre "L'estocada de plata" de Josep Farnés, a les 19 h. El dissabte 20 d'abril, la Torre Folch serà l'escenari de la cerimònia d'entrega dels Premis de Prosa i Poesia Sant Jordi 2024, a partir de les 11 h. I, el dilluns 22 d'abril, l'Auditori de la Masia de Can Cortès comptarà amb la presentació del llibre "Temps era Temps IV" de Jaume Ventura Nualart, a les 18 h.

 

El dia de Sant Jordi, la plaça de Ca l'Estruch serà el punt de trobada per a la tradicional fira amb paradetes de roses i llibres, des de les 10 h fins a les 21 h. L'esdeveniment inclourà una exposició de micro-relats realitzats pels joves del Centre Educatiu l'Alzina i il·lustracions de l’alumnat del batxillerat artístic de l'Institut Ramon Casas i Carbó.

 

A més, tothom tindrà l'oportunitat de participar en el "Llegim? Micro obert de lectura". Hi participaran alumes de diferents escoles, de l’Escola d’Adults, del Consorci per la Normalització Lingüística, de l’Aula Oberta i socis del Taller de les Arts. També, tothom qui vulgui podrà acostar-se a llegir el que li vingui de gust, en dues franges horàries, d’11 a 14 h i de 16 a 18.30 h. 

 

Per als més petits, hi haurà un taller infantil de laberint de cartró i casc de cavaller de 10 a 13 h i de 16:30 a 19:30 h.

 

A més, diversos autors signaran els seus llibres, durant tot el dia a la mateixa plaça de Ca l’Estruch.

 

A banda, hi haurà un punt informatiu on es podrà obtenir informació sobre la futura Biblioteca l'Alzina de Palau-solità i Plegamans.

 

I com a colofó final, a les 18:30 h, l'Agrupació Sardanista i la cobla Genisenca, oferiran una ballada de sardanes.

 

Torna



Comparteix aquest contingut