Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

S'obre el termini d'inscripcions al Palau Ressona 2024

#Joventut

30/9/2024

Els grups interessats poden inscriure's al Palau Ressona des d'avui fins al divendres 25 d'octubre

 

Enguany s’inclou una nova categoria de música urbana, per fer un lloc a aquests estils musicals tan coneguts entre el jovent

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, a través de l’àrea de Joventut, ha convocat la 20a edició del Concurs de Música Jove Palau Ressona. Aquest esdeveniment té com a objectiu donar suport als joves músics oferint-los un espai per promoure el seu desenvolupament.

 

El concurs està obert a formacions i solistes d'entre 12 i 30 anys, i inclou tres categories: la Categoria A per a joves d'entre 21 i 30 anys, la Categoria B per a participants d'entre 12 i 20 anys, i la nova Categoria de Música Urbana, que engloba estils com el trap, rap, hip-hop i altres gèneres contemporanis.

 

Les inscripcions estaran obertes fins al 25 d'octubre, i es pot participar a través del web de l'Ajuntament. Els/les finalistes seleccionats/es actuaran en un concert el 23 de novembre, on un jurat especialitzat decidirà els guanyadors. Els premis inclouen gravacions de maquetes, videoclips i actuacions en directe, amb l'objectiu d'impulsar la carrera musical dels/les joves participants.

 

L’organització també ha subratllat la importància de la perspectiva feminista, donant valor afegit a les formacions paritàries o compostes íntegrament per dones, així com penalitzant comportaments sexistes o discriminacions en les actuacions.

 

Podeu consultar les bases i formalitzar la inscripció telemàtica abans de les 20 h del divendres 25 d’octubre.

 

Ignasi Fargas, regidor de Joventut, ha destacat que "el Palau Ressona és molt important per promoure la música de joves locals. A més, enguany hem afegit la categoria de música urbana, que és un gènere que actualment està molt en boga”.

Bases i inscripció:

Torna



Comparteix aquest contingut