Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple municipal del 26 de novembre de 2020

#Comunicació
#Plens

27 de novembre de 2020

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar ahir, dijous 26, la sessió corresponent al mes de novembre

 

Aquest ple va tornar a ser de forma telemàtica a causa de les noves mesures per evitar la propagació de la Covid-19. Tots els regidors i regidores es van connectar de forma virtual. 

 

Es pot escoltar l’àudio sencer de la sessió al web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat) durant un mes i de forma permanent al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat), apartat Ple Municipal. A més de tornar-lo a veure pel canal de Youtube.  Al final del ple les persones que vulguessin van poder fer preguntes en directe a través del Youtube sobre els punts de l'ordre del dia. Abans de l'inici del ple es va llegir el manifest del 25N, Dia Internacional per l'eliminació de la violència envers les dones. 

 

El Ple Municipal està format per 17 membres. Els regidors i regidores presents al Ple Municipal van emetre els seus vots per aprovar o rebutjar els següents punts de l’ordre del dia:

 

  1. El aprova el pressupost per a l’exercici 2021 que creix un 11% respecte al 2020, pujant fins 19.485.752,83 €.

Sí  10: ERC (6), JxP (3), PRIMÀRIES (1)

No 7: PSC (5), Cs (2)

 

  1. El Ple aprova inicialment la modificació puntual del pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) per assignar l’ús d’allotjament dotacional per construir 36 habitatges socials.

Sí 10: ERC (6), JxP (3), PRIMÀRIES (1)

No 7: PSC (5),  Cs (2)

 

  1. El Ple aprova per unanimitat l'acta relativa a les operacions de delimitació d'una finca entre els termes municipals de Lliçà de Vall i Palau-solità i Plegamans.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat la carta de serveis de l’oficina d’assistència en matèria de registre de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat el pla d’ordenació per a l’estabilització i consolidació del personal temporal de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat la modificació dels articles 8 i 10 de l’acord regulador de les condicions de treball del personal al servei de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat la modificació de l’annex 3 de la Policia Local de l’acord regulador de les condicions de treball del personal al servei de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

  1. El Ple dona compte de l’acord entre l'Ajuntament i la mesa de negociació de matèries comuns de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans sobre el pla de treball de l’actualització de la valoració de llocs de treball per a l’any 2021.

 

  1. El Ple aprova inicialment per unanimitat el reglament de control intern de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

 

  1. El Ple aprova l'expedient de contractació dels serveis municipals de recollida de residus sòlids urbans del municipi de Palau-solità i Plegamans.

Sí 10: ERC (6), JxP (3), PRIMÀRIES (1)

No 7: PSC (5),  Cs (2)

 

  1. El Ple dona compte de l'informe de la Sindicatura de Comptes de Catalunya relatiu a serveis municipals i gestió mediambiental de l’exercici 2017.

 

  1. El Ple dona compte de l’inform de d’intervenció trimestral respecte del pagament de factures del tercer trimestre de 2020

 

  1. El Ple aprova per unanimitat la moció que presenta ERC amb motiu del 25 de novembre, 'Dia internacional contra la violència envers les dones', amb l'adhesió de JxPsip, Primàries, Cs i PSC.

 

  1. El Ple aprova la moció que presenten ERC, PSC, JXPSIP i Primàries de suport al poble sahrauí davant l’escalada militar al Sàhara Occidental.

Sí 15: ERC (6), JxP (3), PSC (5), PRIMÀRIES (1)

Abstencions 2: Cs (2)

 

  1. El Ple dona compte de les resolucions  emeses per l'Alcaldia i acords de la junta de govern local des de l'última sessió plenària.

 

  1. El Ple aprova l'entrada d'una proposta d’urgència.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat una modificació de crèdits sobre recollida de residus, per fer una campanya de consum responsable als comerços locals, i per ampliar subvencions per la Covid-19.

Torna



Comparteix aquest contingut